-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 8
Náplň práce: Filetovanie rýb.
Predpríprava rýb.
Predpríprava morských plodov.
Objednávanie rýb a morských plodov.
Výber sezónnych rýb.
Znalosť morských rýb.
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Pracovný čas: 11:00 - 23:00
Zmennosť: trojzmenná
Nočná práca: Áno
Sezónna práca: Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 000 €
mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Vyššie odborné vzdelanie
Prax: aspoň 2 roky
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie
Cudzí jazyk: talianský stredná - pokročilá B1 a B2
Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov
digitálna gramotnosť (počítačové spôsobilosti)
finančná a ekonomická gramotnosť
fyzická zdatnosť
informačná gramotnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
komunikácia v cudzom jazyku
kultivovaný písomný prejav
kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
manuálna zručnosť
matematická gramotnosť
motivovanie ľudí
organizovanie a plánovanie práce
osobnostný rozvoj
prezentovanie
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
rozhodovanie
samostatnosť
technická gramotnosť
tímová práca
tvorivosť (kreativita)
vedenie ľudí
vedenie motorových vozidiel
vyjednávanie
Ďalšie požiadavkyPotrebujeme človeka, ktorý vie pripraviť cestoviny, morské plody ako sú chobotnice, kalamáre, krevety atď.. Ďalej musí byť zručný v príprave, predpríprave a výbere rýb.
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
MIRSEVINI s. r. o.
Dátum zverejnenia: 11.05.2024