TOP práca vo výrobe! Čisté prostredie! Pre ženy aj mužov! Mzda 1000€!

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáš novú pracovnú príležitosť vo výrobe? Chcel by si pracovať pre svetového lídra v automobilovom priemysle v Košiciach? U nás máš príležitosť! Ponúkame pracovnú pozíciu operátora výroby v čistom prostredí. Práca je vhodná pre ženy i mužov. Tak neváhaj a kontaktuj nás. Cez týždeň zarábaj a cez víkend sa venuj svojej záľube :) Chceš vedieť čo bude tvojou prácou? Poťahovanie paluboviek kožou. Si z ďaleka a potrebuješ bezplatné ubytovanie? My ti to zabezpečíme ZDARMA. Zabezpečujeme aj ZDARMA dopravu zo smeru: Trebišov, Kráľovský Chlmec a Rožňava. Tak neváhaj a kontaktuj nás :)

Benefity a ďalšie výhody:

- výplata na účte vždy 10-teho v mesiaci - dlhodobá práca v stabilnej a prosperujúcej spoločnosti - bezplatný zaškoľovací systém - čisté klimatizované pracovné prostredie - výhodné celozávodné stravovanie PRÍPLATKY a BONUSY: - výkonnostný bonus 60€ - dochádzkový bonus 70€ - mimoriadne odmeny, - semestrálny bonus (13. a 14. plat) - príplatky za prácu v noci, v sobotu, v nedeľu, vo sviatok, nadčas - nadštandardný BONUS za každú odpracovanú sobotu 30€ - príspevok na dopravu v závislosti od km až do 125 €, - príspevok na čistenie prac. odevov - príspevok na 3. pilier doplnkového dôchodkového poistenia - karta zliav, vitamínové balíčky - bonus do 500€ ročne formou nefinančného odmeňovania

Informácie pre uchádzača:

Zaujala ťa ponuka, ale ešte stále si nie si istý? Nemaj obavu do práce ťa zaškolíme. Tak neváhaj a kontaktuj nás ako mnohí iní. Využi možnosť a staň sa súčasťou veľkého tímu spokojných zamestnancov. Sme jednou z najväčších a najdlhšie pôsobiacich personálnych agentúr na Slovenskom trhu. Za 30 ročné pôsobenie sme zabezpečili prácu viac ako 213 000 zamestnancom. Od prvého momentu sa o teba postarajú naši profesionálni konzultanti, samozrejme naše služby sú pre teba vždy ZADARMO.

Všeobecne požadované znalosti:

Čo k tomu potrebuješ? Stačí mať ukončenú strednú školu (min.výučný list) a chuť pracovať na 8 hod.zmeny (ranná, poobedná, nočná).

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno