Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
Hľadáme šikovných kuchárov a šéfkuchárov do závodu v srdci Záhoria - v Malackách!
Čo vás u nás čaká:
- výplata najneskôr v 7. deň mesiaca
- práca v medzinárodnej spoločnosti s prepracovaným plánom rozvoja, vzdelávania a firemných benefitov
- práca s najmodernejšími technológiami a trendami
- odborný rast pod vedením interného Culinary tímu
- možnosť zapájať sa do interných programov „Culinary Cup“ s možnosťou cestovania do zahraničia.
- mnoho iných, pre nás samozrejmých maličkostí, ktoré menia prácu u nás na dlhodobé partnerstvo
Pracovná doba KUCHÁRA:
PO-PIA 5.00 - 13.00, príležitostne SO-NED 6:00- 14:30
Pracovná doba ŠÉFKUCHÁRA:
PO-PIA 8h ranné zmeny
Náplň práce ŠÉFKUCHÁRA:
- samostatné vedenie tímu kuchárov a pomocných síl
- vzdelávanie a rozvoj svojich priamych podriadených
- úzka spolupráca s vedúcim závodnej reštaurácie pri skladbe jedálneho lístka s ohľadom na hospodárne využívanie surovín, návrh doplnkového sortimentu
- úzka spolupráca s vedúcim závodnej reštaurácie a regionálnym manažrom pri analýze hospodárskych výsledkov, navrhovanie opatrení k optimalizácii nákladov, príp. k zvyšovaniu obratu
- účasť na pravidelných stretnutiach so zástupcami klienta, príp. získavanie spätnej väzby priamo od zamestnancov klienta
Mzdové ohodnotenie:
KUCHÁR maximálne 1540€ brutto + príplatky za nadčasy/sviatky
ŠÉFKUCHÁR maximálne 2040€ brutto + príplatky za nadčasy/sviatky
Benefity a ďalšie výhody:
Všetky benefity budú predstavené na osobnom pohovore v spoločnosti.
Informácie pre uchádzača:
Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search
Všeobecne požadované znalosti:
- pozitívny prístup k práci
- skúsenosti so závodným stravovaním výhodou
- skúsenosť vedenia tímu je podmienkou pre pozíciu šéfkuchára, aspoň minimálna kuchárska prax je podmienkou pre pozíciu kuchára
- pozícia šéfkuchára vyžaduje prax s tvorbou jedálneho lístku, s normovaním potravy, s hospodárnym využívaním surovín a podobne
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity