custom-banner

Kuchár/Šéfkuchár na Záhorí! (Ref. č.: 4-11-42316)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáme šikovných kuchárov a šéfkuchárov do závodu v srdci Záhoria - v Malackách! Čo vás u nás čaká: - výplata najneskôr v 7. deň mesiaca - práca v medzinárodnej spoločnosti s prepracovaným plánom rozvoja, vzdelávania a firemných benefitov - práca s najmodernejšími technológiami a trendami - odborný rast pod vedením interného Culinary tímu - možnosť zapájať sa do interných programov „Culinary Cup“ s možnosťou cestovania do zahraničia. - mnoho iných, pre nás samozrejmých maličkostí, ktoré menia prácu u nás na dlhodobé partnerstvo Pracovná doba KUCHÁRA: PO-PIA 5.00 - 13.00, príležitostne SO-NED 6:00- 14:30 Pracovná doba ŠÉFKUCHÁRA: PO-PIA 8h ranné zmeny Náplň práce ŠÉFKUCHÁRA: - samostatné vedenie tímu kuchárov a pomocných síl - vzdelávanie a rozvoj svojich priamych podriadených - úzka spolupráca s vedúcim závodnej reštaurácie pri skladbe jedálneho lístka s ohľadom na hospodárne využívanie surovín, návrh doplnkového sortimentu - úzka spolupráca s vedúcim závodnej reštaurácie a regionálnym manažrom pri analýze hospodárskych výsledkov, navrhovanie opatrení k optimalizácii nákladov, príp. k zvyšovaniu obratu - účasť na pravidelných stretnutiach so zástupcami klienta, príp. získavanie spätnej väzby priamo od zamestnancov klienta Mzdové ohodnotenie: KUCHÁR maximálne 1540€ brutto + príplatky za nadčasy/sviatky ŠÉFKUCHÁR maximálne 2040€ brutto + príplatky za nadčasy/sviatky

Benefity a ďalšie výhody:

Všetky benefity budú predstavené na osobnom pohovore v spoločnosti.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

- pozitívny prístup k práci - skúsenosti so závodným stravovaním výhodou - skúsenosť vedenia tímu je podmienkou pre pozíciu šéfkuchára, aspoň minimálna kuchárska prax je podmienkou pre pozíciu kuchára - pozícia šéfkuchára vyžaduje prax s tvorbou jedálneho lístku, s normovaním potravy, s hospodárnym využívaním surovín a podobne

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity