Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Lekár - špecialista - Pediatrický kardiológ - Poliklinika ProCare Prešov

Penta Hospitals SK, a. s.

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Prešov
Prešov


Pozícia / odvetvie

Lekár

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

Pediatrická kardiológia je špecializačný odbor zaoberajúci sa vývojom kardiovaskulárneho systému, vrodenými vývojovými chybami srdca a ciev a získanými srdcovo – cievnymi ochoreniami.  Náplň práce lekára špecialistu v odbore pediatrická kardiológia zahŕňa prevenciu, diagnostiku, liečbu a dispenzarizáciu ochorení srdcovo – cievneho aparátu pacientov do dovŕšenia veku 18 rokov a 364 dní. Lekár špecialista poskytuje ambulantnú zdravotnú starostlivosť, vedie zdravotnú dokumentáciu a vykazuje zdravotné výkony zdravotným poisťovniam.  Od kandidáta očakávame: * vysokoškolské vzdelanie II. stupňa v odbore pediatrická kardiológia/ lekár končiaci špecializačné štúdium v odbore pediatrická kardiológia * zodpovedný prístup k práci a dôslednosť * analytické myslenie * schopnosť rozhodovať a riešiť kritické situácie * tímovosť

Ponúkaný plat

3000 EUR

Benefity a ďalšie výhody

Nespájame svoju identitu len s prácou. Ponúkame spoluprácu v tíme, s ktorým sa budete mať vždy o čom baviť. Čaká na Vás:
- príjemný profesionálny kolektív a rodinná atmosféra polikliniky
- typ úväzku prispôsobený Vašim potrebám
- skvelé možnosti profesionálneho uplatnenia
- možnosť osobného rastu a ďalšieho vzdelávania
- benefity pre zdravie, voľný čas, kultúru, rodinu a deti


Termín nástupu do práce

dohodou

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Informácie pre uchádzača

Zašlite nám Váš životopis a dohodneme si stretnutie. Pozvaní budú uchádzači spĺňajúci uvedené podmienky. Radi sa stretneme aj s uchádzačom zaradeným do špecializačného štúdia v odbore pediatrická kardiológia. Ďakujeme Vám za záujem.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

vysokoškolské II. stupňa

Všeobecne požadované znalosti

Lekár špecialista poskytuje ambulantnú zdravotnú starostlivosť, vedie zdravotnú dokumentáciu a vykazuje zdravotné výkony zdravotným poisťovniam. Od kandidáta očakávame vysokoškolské vzdelanie II. stupňa v odbore pediatrická kardiológia. Radi sa stretneme s lekárom končiacim špecializačné štúdium v odbore pediatrická kardiológia.

Vhodné pre absolventov

Nie

Vhodné pre absolventov

Nie