Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

IT špecialista

Penta Hospitals SK, a. s.

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Bratislava
Bratislava


Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

Zaujímate sa o prevádzku IT infraštruktúry a radi riešite a zároveň pomáhate kolegom pri prevádzkových problémoch? Máme pre Vás príležitosť, na ktorej môžete nadobudnúť množstvo skúseností v IT svete. Pridajte sa k nám ! Vašou náplňou práce bude: * spravovať a inštalovať IT infraštruktúry, aplikácie a systémy * monitorovať incidenty, problémy a plánovať kapacity na IT systémoch * riešiť vzniknuté problémy alebo požiadavky užívateľov * komunikovať s interným zákazníkom (užívateľom IS) a s IT špecialistami v nemocniciach * zodpovedať za prípravu a tvorbu technickej dokumentácie a jej aktualizáciu * spolupracovať na IT projektoch * možnosť navrhovať nové IT riešenia/trendy Čo od Vás očakávame: * stredoškolské odborné vzdelanie s maturitou alebo vysokoškolské vzdelanie I. alebo II. stupňa v odbore IT * skúsenosti s MS Office a operačným systémom Windows - pokročilý * prax v oblasti správy IKT služieb - mierne pokročilý * základný prehľad o procesoch ITIL - výhoda * skúsenosti s identifikáciou problémov a ich riešením je výhodou * dobrá organizácia, riadenie času a stanovenie si priorít.

Ponúkaný plat

1700 EUR

Benefity a ďalšie výhody

Nespájame svoju identitu len s prácou. Ponúkame Vám spoluprácu v tíme, s ktorým sa budete mať o čom baviť. Okrem toho na Vás čakajú:
- možnosti profesionálneho uplatnenia
- odborné školenia ale aj osobnostný rozvoj
- benefity pre zdravie, voľný čas, kultúru a rodinu


Termín nástupu do práce

dohodou

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Informácie pre uchádzača

V prípade, že máte záujem o túto pozíciu, pošlite nám Váš životopis. Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem. Po dôkladnom posúdení životopisov budeme kontaktovať iba uchádzačov postupujúcich do ďalšieho kola. Ďakujeme za pochopenie.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

stredoškolské bez maturity

Jazykové znalosti

Anglický jazyk (mierne pokročilý - B1)

Vhodné pre absolventov

Áno

Vhodné pre absolventov

Áno