Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Všeobecný lekár pre dospelých - Poliklinika ProCare Prešov

Penta Hospitals SK, a. s.

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Prešov
Prešov


Pozícia / odvetvie

Lekár

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

Všeobecné lekárstvo je špecializačný odbor, ktorý poskytuje všeobecnú zdravotnú starostlivosť dospelým pacientom. Má multidisciplinárny charakter a integruje poznatky jednotlivých medicínskych odborov. Čo bude Vašou náplňou práce? * vykonávať špecializovanú činnosť v medicínskom odbore na základe získanej odbornej kvalifikácie * poskytovať zdravotnú starostlivosť  * viesť zdravotnú dokumentáciu a vykazovať zdravotné výkony  Pracovná doba: od 7:00 do 15:00. Čo od Vás očakávame: * vysokoškolské vzdelanie II. stupňa v odbore všeobecné lekárstvo + špecializáciu  * zodpovedný prístup k práci a dôslednosť * analytické myslenie * schopnosť rozhodovať a riešiť kritické situácie * tímovosť

Ponúkaný plat

2800 - 3000 EUR

Benefity a ďalšie výhody

Nespájame svoju identitu len s prácou. Ponúkame spoluprácu v tíme, s ktorým sa budete mať vždy o čom baviť. Okrem toho na Vás čakajú:
- mesačné výkonnostné odmeny
- príjemný profesionálny kolektív a rodinná atmosféra polikliniky
- skvelé možnosti profesionálneho uplatnenia
- možnosť osobného rastu a ďalšieho vzdelávania
- benefity pre zdravie, voľný čas, kultúru, rodinu a deti


Termín nástupu do práce

dohodou

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Informácie pre uchádzača

Zaujala Vás ponuka? Zašlite nám Váš životopis a dohodneme si stretnutie. Radi sa stretneme aj s lekárom zaradeným do špecializačného štúdia.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

vysokoškolské II. stupňa

Všeobecne požadované znalosti

Všeobecné lekárstvo je špecializačný odbor, ktorý poskytuje všeobecnú zdravotnú starostlivosť dospelým pacientom. Náplňou práce je vykonávať špecializovanú činnosť v medicínskom odbore na základe získanej odbornej kvalifikácie, viesť zdravotnú dokumentáciu a vykazovať zdravotné výkony. Nutné je ukončené vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa a ukončené špecializačné štúdium. Radi sa stretneme aj s lekárom zaradeným do špecializačného štúdia v odbore všeobecné lekárstvo.

Vhodné pre absolventov

Nie

Vhodné pre absolventov

Nie