Pomocný pracovník v sklade - práca na 1 zmenu!

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáme pomocného pracovníka do skladu, ktorý bude zodpovedný za vedenie vysokozdvižného vozíka a bude mať skúsenosti s obsuhou VZV. Vašou úlohou bude zabezpečiť správne uskladnenie tovaru, jeho prepravu a manipuláciu s ním. Budete pracovať v tíme a spolupracovať s ostatnými pracovníkmi skladu.

- skúsenosti s vedením vysokozdvižného vozíka
- schopnosť pracovať v tíme
- manipulácia s bremenami
- dodržiavanie čistoty a poriadku na pracovisku
- práca v jednozmennej prevádzke

Ak máte skúsenosti s prácou v sklade, je to pre nás veľkým plusom. Ponúkame stabilné zamestnanie, príjemné pracovné prostredie a možnosť kariérneho rastu. Ak Vás táto ponuka zaujala a spĺňate požadované kritériá, neváhajte nás kontaktovať a poslať nám svoj životopis.

Benefity a ďalšie výhody:

- zabezpečenie stabilnej práce v renomovanej spoločnosti
- možnosť získania skúseností v oblasti logistiky a skladovania
- príležitosť pracovať s modernými technológiami a vysokozdvižnými vozíkmi
- príjemné pracovné prostredie a bezpečnostné opatrenia
- možnosť profesionálneho rastu a rozvoja kariéry
- pravidelné finančné ohodnotenie a benefity pre zamestnancov
- príjemný kolektív a dobrá pracovná atmosféra

Informácie pre uchádzača:

Zaslaním môjho životopisu a motivačného listu, resp. inej dokumentácie beriem na vedomie, že spoločnosť PROPLUSCO spol. s r. o. bude spracúvať moje osobné údaje na účely uskutočnenia výberového konania a obsadenia uverejnenej pracovnej pozície vhodným kandidátom, a teda za účelom sprostredkovania zamestnania.


Súčasne beriem na vedomie, že moje osobné údaje budú zdieľané so spoločnosťou, pre ktorú sa uvedená pracovná pozícia obsadzuje.

Čestne vyhlasujem, že všetky uvedené informácie sú pravdivé a poskytnutie údajov je dobrovoľné na základe vlastného rozhodnutia.


Zároveň naša spoločnosť pristupuje k ochrane Vašich osobných údajov seriózne a preto upriamujeme Vašu pozornosť na Poučenie dotknutej osoby, kde sa dozviete kompletné informácie o Vašich právach a spôsobe spracúvania Vašich osobných údajov https://proplusco.sk/ochrana-osobnych-udajov-gdpr


Súhlas je daný na dobu určitú po dobu 3 rokov. Po období 3 rokov budú údaje anonymizované a ďalej využívané výlučne pre štatistické účely.

Viac pracovných pozícií nájdete na www.proplusco.sk

Všeobecne požadované znalosti:

Hľadáme kandidáta s vynikajúcimi zručnosťami v oblasti vedenia vysokozdvižného vozíka a skúsenosťami ako vodič VZV. Kandidát by mal mať schopnosť pracovať v tíme, dodržiavať stanovené termíny a byť schopný pracovať v rýchlo sa meniacom prostredí.
Musí byť zodpovedný, spoľahlivý a ochotný učiť sa nové veci. 

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie