Project Engineer / Junior (automotive - sport cars)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    2300 EUR
    o Zodpovedajúce ohodnotenie (príjem na tejto pozícii začína - v závislosti od skúseností – na úrovni od 2300 EUR/mesiac, pričom súčasťou odmeňovania sú aj bonusy a ďalšie benefity)
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 1.7.2023

Informácie o pracovnom mieste

Naším klientom je renomovaná medzinárodná spoločnosť, ktorá je dôležitým partnerom najprestížnejších výrobcov automobilov. Základom úspechu spoločnosti sú špičkové know-how a vynikajúci, motivovaný tím pracovníkov. S cieľom rozšírenia a posilnenia tohto tímu hľadáme pre nášho klienta nových kolegov / nové kolegyne na pozície:

Project Engineer / Junior (automotive-sport cars)
- Bratislava

Pracovná náplň:

Ako juniorný projektový inžinier / juniorná projektová inžinierka sa stanete súčasťou tímu participujúceho na rôznorodých kľúčových projektoch spojených s výrobou športových automobilov.
Za podpory seniorných kolegov si doplníte znalosti / získate potrebné know-how v oblasti moderných, do budúcnosti orientovaných technológií, naberiete skúsenosti a pripravíte sa na dlhodobú a perspektívnu kariéru v automobilovom priemysle.
Vaša práca bude zahŕňať okrem iného aj spoluprácu s dodávateľmi – analýzu a riešenie problémov s kvalitou komponentov, sledovanie efektívnosti opatrení prijatých na odstránenie nedostatkov, technické hodnotenie komponentov, výkresov, skúšobných certifikátov, sledovanie komponentov od ich vývoja až po uvedenie do sériovej výroby, korektné využívanie metód riadenia kvality a pod.

Benefity a ďalšie výhody:

Čo vám ponúkame?

o Perspektívu skvelej kariéry v stabilnej, rastúcej spoločnosti, v tíme kompetentných spolupracovníkov disponujúcich rozsiahlym know-how
o Participovanie na vývoji moderných, do budúcnosti orientovaných produktov a technológií
o Rozvoj osobnostných a profesijných kompetencií
o Široké možnosti vzdelávania
o Zodpovedajúce ohodnotenie (príjem na tejto pozícii začína - v závislosti od skúseností – na úrovni od 2300 EUR/mesiac, pričom súčasťou odmeňovania sú aj bonusy a ďalšie benefity)

Informácie pre uchádzača:

Ak sme vás zaujali a chcete sa o túto príležitosť uchádzať, prosíme Vás aby ste nám zaslali vaše podklady (CV v anglickom alebo nemeckom jazyku a krátky motivačný list s indikáciou očakávaného príjmu a možného termínu nástupu), s uvedením značky pozície "JPE1" v predmete správy e-mailom na adresu "email".

Všetkým uchádzačom samozrejme garantujeme zachovanie maximálnej diskrétnosti výberového procesu.

Všeobecne požadované znalosti:

Čo od vás očakávame?

o Ambíciu stať sa výrobným odborníkom v oblasti automobilového priemyslu
o Pripravenosť učiť sa a rásť spolu s firmou
o Afinitu k automobilom, technické a analytické myslenie a zároveň aj dobré komunikačné schopnosti a tímový, zákaznícky, na riešenie orientovaný prístup
o Ideálne vysokoškolské vzdelanie technického smeru
o Aspoň 1-ročnú skúsenosť s prácou v automobilovom priemysle – napr. na útvaroch „Supplier- / Product Quality, Product Engineering, Technology / Processes a pod.
o Okrem slovenčiny/češtiny aj aktívnu znalosť angličtiny a aspoň základnú znalosť nemčiny, resp. veľmi dobrú znalosť nemčiny
o Pokročilú schopnosť pracovať s MS Office (Excel, PowerPoint)
o Vysokú mieru flexibility

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské I. stupňa (bakalárske)
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
    Nemecký jazyk (mierne pokročilý - B1)
  • Vodičský preukaz:
    B