Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Mlynské Luhy 19, 821 05 Bratislava - Ružinov
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    850 - 1050 EUR
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 1.6.2023

Informácie o pracovnom mieste

Vykonávanie verejnoprospešných prác - údržba a servis stavebných prvkov (oplotení, vstupných bráničiek, chodníkov, zelene vnútri detského ihriska a povrchov detského ihriska) obvyklými postupmi údržby a zariadení detských ihrísk (prevažovačiek, šmýkačiek, hrázd, hojdačiek a športových prvkov ako basketbalové koše, bránky a podobne) postupmi stanovenými v návodoch na údržbu každého zariadenia detského ihriska. Náplňou práce je aj údržba mobiliáru mestskej časti (lavičiek, zámkových dlažieb ako funkčného tak eststického zamerania) a ostatné drobné opravy majetku. Náplňou skupiny sú aj drobné stavebné práce (murárske, stolárske a pod.) pri osádzaní solárnych lámp, oplotení psích výbehov a ostatného majetku zvereného do starostlivosti organizácie.

Benefity a ďalšie výhody:

Stabilná práca v priateľskom prostredí, 7,5 hod. pracovný čas (od 6:30 do 14:30), stabilné odmeňovanie, osobné ohodnotenie, výkonnostné príplatky, dochádzkový bonus, garantovaný mzdový rast a mimoriadne odmeny pri dlhodobom zamestnaní podľa kolektívnej zmluvy vyššieho stupňa, doplnkové dôchodkové poistenie.

Informácie pre uchádzača:

Chceš zaujímavú a stabilnú prácu? Pošli nám svoj životopis v slovenskom jazyku na uvedenú e-mailovú adresu a my Ťa budeme obratom kontaktovať!

Všeobecne požadované znalosti:

Prax na pozícií/v oblasti 2 roky
Spoľahlivosť, zručnosť, vodičský preukaz výhodou

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity