Hľadáme záujemcu na obsadenie pracovného miesta - priehradkový zamestnanec - retailový poradca - Pošta Bratislava 41 (OC Bory Mall, Lamač 6780, Bratislava)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Bratislava
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    ponúkaná základná mesačná mzda 900 EUR (brutto) pri 37,50 hod/týždenne s možnosťou priznania pobádacej zložky až do výšky 110 EUR a mzdové zvýhodnenie za prácu v sobotu a nedeľu v priemere až do výšky 90 EUR mesačne (brutto)(brutto)
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:

Informácie o pracovnom mieste

Priehradkový zamestnanec – retailový poradca na pošte je kvalifikovaný zamestnanec, ktorý ponúka a poskytuje produkty a služby Slovenskej pošty, a. s., a jej zmluvných partnerov, vykonáva retailové klientske poradenstvo a vybrané podporné obchodné činnosti pri poštovej priehradke (priamy kontakt so zákazníkom). Vykonáva odborné rutinné práce pri poštovej priehradke spojené s hmotnou zodpovednosťou ako napr. príjem, resp. výdaj viacerých druhov zásielok, vrátane obstarávateľských činností, výkon iných činností vrátane poskytovania informácií v zmysle Poštových podmienok, ponuky a predaja produktov pošty a jej zmluvných partnerov, výkon činností v rámci finančného sprostredkovania a pod. Pracovný pomer: určitá doba na zastupovanie zamestnanca počas rodičovskej dovolenky, najdlhšie do 01.09.2025 Nerovnomerne rozvrhnutý pracovný čas pondelok až nedeľa v dvojzmennom pracovnom režime.

Informácie pre uchádzača:

Ďakujeme za Váš záujem. Váš životopis starostlivo posúdime. Kontaktovaní budú len vybraní uchádzači.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
komunikačné a obchodné zručnosti, spoľahlivosť, presnosť, flexibilita,sebaovládanie, spoľahlivosť, schopnosť rozvíjať sa, odolnosť voči záťaži

Požadovaná odborná prax:
3 mesiace

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
základná úroveň

Administratívne zručnosti:
písomný prejav, slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa

Špeciálne zručnosti:
nevyžaduje sa

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou