custom-banner

Lakovač - Bánovce nad Bebravou (Ref. č.: 6-18-42243)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

- pracuje ako lakovač na lakovacej linke v ručnom a automatickom pracovnom cykle - zabezpečovanie nakladania, navesovania dielov pripravených na lakovanie do závesných košov a závesných rámov - zabezpečovanie vykladania a zvesovania nalakovaných dielov zo závesných košov - vykonávanie evidencie, kontrolovanie a opravovanie nalakovaných dielov - vykonáva balenie nalakovaných dielov podľa baliacich predpisov a inštrukcií - v prípade potreby čistí, opravuje a pripravuje závesné rámy a háky pre lakovanie - vykonávanie činností podľa pracovných inštrukcií a iných interných nariadení - vykonávanie činností podľa príkazu nadriadeného a podľa aktuálnych potrieb prevádzky.

Benefity a ďalšie výhody:

Základná hodinová mzda 6,80€/brutto + príplatky: - prítomnostná prémia : 40€ každý mesiac, pri splnení podmienok až do 980€ za rok -príplatok za nadčas nad rámec zákonníka práce 35%. Každý rok dovolenkový a vianočný bonus Dohodnuté zvyšovanie miezd na rok 2023 až do 10% podľa inflácie Zabezpečená doprava priamo do areálu firmy alebo príspevok na dopravu.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

- samostatnosť, - zodpovednosť, - precíznosť

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno