custom-banner

Inžinier kvality (Ref. č.: 3-10-42166)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

- Definujte požiadavky na kvalitu pre nové procesy. - Denne monitorovať kvalitnú výkonnosť svojich projektov - Aktívne zlepšovať kvalitu výkonu pomocou nástrojov na neustále zlepšovanie a MMS. - Má oprávnenie zastaviť výrobu a opraviť problém s kvalitou na základe IATF 16 949. - Referenčná a zodpovedná osoba na zabezpečenie zhody produktu - Zodpovedá za dodržiavanie noriem /ISO/TS 19494 a interné normy MM/ a požiadaviek zákazníkov. - Zodpovednosť za kvalitný výkon, riešenie problémov a zlepšenia týkajúce sa zákazníka. - Zodpovednosť za odpoveď na reklamáciu v kvarte zákazníckej databázy v rámci stanoveného času odozvy. - Zabezpečte dosiahnutie cieľov zákazníkov.

Benefity a ďalšie výhody:

- Benefity budu odkomunikované na osobnom stretnutí

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

- Vysokoškolské vzdelanie technického smeru. - Znalosť produktov a procesov. - Štatistický kontrolný proces SPC. - Nástroje kvality - FMEA, Plán kontroly, PPAP, 5W2H, Ishikawa, 5Why. - Znalosť QMS, IATF 16 949, ISO 14001, ISO 45001 a špecifických požiadaviek zákazníka - Certifikovaný audítor pre proces/systém. Schopnosť auditu. - Zázemie automobilového priemyslu. - Anglický jazyk - komunikatívna znalosť - Word, Excel, PowerPoint, Outlook.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa