custom-banner

Inžinier dodávateľskej kvality (Ref. č.: 3-10-41621)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

- Vykonávanie systémov kvality a hodnotenia procesov potenciálnych dodávateľov elektrických komponentov a vedúcich aktivít v oblasti vývoja dodávateľov. - Podpora procesu získavania zdrojov proaktívnou identifikáciou a hodnotením potenciálnych/sériových dodávateľov, účasťou na interných a externých technických previerkach s dodávateľom a inžiniermi. - Vedenie činností APQP a PPAP pre všetky elektrické komponenty, vykonávanie hodnotení na mieste na overenie účinnosti metód kontroly kvality/procesu a pripravenosti sériovej výroby. - Aktívne riadenie činností neustáleho zlepšovania, iniciovanie a sledovanie nápravných opatrení. - Aktívne sa podieľať na procese riadenia zmien a viesť certifikáciu nových verzií komponentov alebo zmien výrobného procesu. - Spolupráca s inžiniermi, nákupmi, dodávateľmi a zákazníkmi s cieľom zosúladiť nezrovnalosti v špecifikáciách produktov a vyhodnotiť možnosti zníženia nákladov alebo zlepšenia kvality. - Vyhovuje požiadavkám Operačného systému kvality (QOS).

Benefity a ďalšie výhody:

- Garantovaný 13-ty plat. - Ročný bonus na základe výsledkov (% ročnej mzdy). - Príspevok na cestovné. - Zvýhodnené stravovanie. - Pružná pracovná doba. - Karta Multisport - Vernostný príspevok po každých 5tich odpracovaných rokoch. - Dovolenka navyše po 3och, 5tich, 10tich a 15tich odpracovaných rokoch. - Ročný balík benefitov. - Príplatky za prácu poobede, v noci, nadčas, víkendy, sviatky, pohotovosť.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

- Bakalársky titul v inžinierstve (elektrotechnika, elektronika alebo strojárstvo). - Minimálne 3 roky predchádzajúcej praxe v dodávateľskej kvalite. - Skúsenosti s hodnotením a vývojom dodávateľov, neustálym zlepšovaním kvality a riadením otvorených problémov. - Dobré pochopenie APQP/PPAP, Plán riadenia procesov, SPC, GD&T, pracovné znalosti metodológií TS16949 a ISO 9001:2000. - Skúsenosti s analýzou základných príčin a metódami riešenia problémov. - Silné technické, inžinierske a komunikačné zručnosti v globálnom automobilovom prostredí. - Solídne organizačné a projektové manažérske schopnosti a preukázaná efektívnosť viesť a spolupracovať s medzifunkčnými/globálnymi tímami.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa