Finančný a investičný špecialista

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    2000 - 3500 EUR
    Objemové bonusy, kariérne bonusy, provízie za starostlivosť o klientov
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 15.2.2023

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Úlohou odborného asistenta je vykonávať administratívnu podporu na základe pokynov oblastného riaditeľa:

1. Spracovanie a vyhodnocovanie kľúčových informácií o klientoch
2. Monitorovanie potrieb a požiadaviek klientov
3. Modelovanie finančných riešení
4. Riešenie konkrétnych dielčích krokov v spolupráci s odborníkmi
5. Príprava podkladov pre klientov, inštitúcie a spoločnosť
6. Komunikácia s klientmi, inštitúciami a konzultácie s odborníkmi a konzultantmi v spoločnosti.

Benefity a ďalšie výhody:

V čase, keď veľa firiem prepúšťa, my dávame príležitosť v jednom z najrastovejších odvetví na trhu.
Pokiaľ máte ambíciu zmeniť svoj profesijný život, posúvať svoje hranice hore a začať budovať kariéru vo financiách a realitách, sme správna voľba.
Práca v stabilnom a zabehnutom kolektíve.
Krásne, moderné priestory.
Zaujímavé možnosti kariérnych postupov.
Nadštandardné príjmy pri kvalitnom výkone.
Certifikáty pre rôzne sektory finančného trhu.
Motivačné súťaže, teambuildingy a ďalšie zaujímavé akcie.
Bezpečie a dobré meno poprednej medzinárodnej spoločnosti, ktorá sa vyznačuje stabilitou a dlhodobým rastom a ktorá je vždy pripravená na dynamické zmeny požiadaviek trhu.

Informácie pre uchádzača:

Vyžadujeme od uchádzača: chuť vzdelávať sa, komunikovať so zákazníkom, proaktivita, cieľavedomosť, zodpovednosť, ambicióznosť!

Všeobecne požadované znalosti:

Si ambiciózny a máš rád výzvy? Vieš si predstaviť že zarábaš toľko peňazí koľko chceš? Tak neváhaj a pošli mi kontakt.V súčasnosti si čo raz viac ľudí uvedomuje potrebu poradiť sa s odborníkom ohľadom svojich osobných financií. Mnoho ľudí potrebuje pomoc vo finančných otázkach, preto sme často pri riešení dôležitých a náročných životných situácii.
Hľadáme serióznych a aktívnych ľudí s chuťou do práce. Vieme Vám pomôcť rozbehnúť sa vo vlastnom podnikaní aj bez vstupného kapitálu. Táto práca je určená nielen pre ľudí s praxou vo financiách, ale aj pre študentov končiacich VŠ, absolventov ako aj pre ľudí, ktorí chcú zmeniť profesiu. Hľadáme kolegov, ktorí sú iniciatívni, zodpovední a hľadajú riešenia, nie výhovorky.
Ponúkame vysoko profesionálne zázemie pre prácu Finančného špecialistu. Venujeme sa komplexnej ponuke finančných služieb: od investícií, renty, hypotéky, poistenia, dôchodkov a ďalších sektorov finančného trhu až po investičné nehnuteľnosti. Taktiež ponúkame praxou overenú spoluprácu medzi realitnými a finančnými špecialistami. Vďaka prepojeniu realít a financií v našej spoločnosti, je získavanie klientov jednoduchšie. Budete tak riešiť finančné služby nielen pre vlastných klientov, ale aj pre klientov našich realitných maklérov.
Práca nás baví, a preto neustále pracujeme na našich aplikáciách a technológiách, aby sme boli vždy krok pred trhom. Možnosť využívať najmodernejšie nástroje budete mať aj Vy. Vďaka týmto nástrojom je výrazne vyššia efektivita a úspešnosť u klienta.
Naša práca nie je o neustálom vyhľadávaní nových klientov, ale hlavne o dlhodobej starostlivosti o tých klientov, ktorých už raz finančný špecialista získal. Vytvárame si s klientom priateľské vzťahy.
Školenia, konferencie a semináre so špičkovými odborníkmi z prostredia investícií a financií zo SR a ČR považujeme u nás za štandard.
Vďaka nastaveniu kariérnych benefitov a následných provízií, si každý Finančný špecialista u nás buduje dlhodobý následný príjem. Dokonca aj po ukončení spolupráce s nami na konci kariéry.
Systém nášho vzdelávania Vás postupne naučí všetkému, čo treba vedieť v našej profesii po odbornej, aj obchodnej stránke. Takže nehľadáme len ľudí z “brandže”.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B