ZVÁRAČI Francúzsko, Belgicko

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    18,00 EUR/hod.
    PRACOVNÁ ZMLUVA 16 - 22€/h v čistom, 300€ príspevok na cestu, ubytovanie bezplatné, zdravotné a sociálne zabezpečenie hradené vo Francúzsku.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Pracovné ponuky pre Zváračov MIG MAG (dielňa Francúzsko) a elektródou 111, 114 (zváranie síl na cukor Belgicko). Stabilná práca na turnusy počas celého roka.

Na francúzsku pracovnú zmluvu od 16€/h do 22€/h v čistom podľa skúsenosti a druhu zákazky. Ubytovanie zabezpečené a hradené formou rodinných domov + 300€ jednorázový príspevok na cestu na auto podľa vopred dohodnutých podmienok.

Náplň prác:
- výroba nosných oceľových konštrukcií - príprava a skladanie materiálu podľa výkresov a následné zváranie CO2 (135), práca aj s halovým žeriavom, práca v dielni
- výroba komponentov pre agrosektor - príprava a skladanie materiálu podľa výkresov a následné zváranie CO2 (135), práca v dielni
- zváranie síl na cukor v Belgicku, opláštenie, zásobníky, násypky, oceľové konštrukcie, práca na stavbe (elektróda).

- Výplata načas jeden krát v mesiaci, výplatná páska, možnosť poberania záloh. Zdravotné a sociálne zabezpečenie hradené vo Francúzsku.
- Práca bez sprostredkovateľských poplatkov. Francúzsky alebo anglický jazyk a vlastné auto veľkou výhodou, ale nie podmienkou.
Pre serióznych záujemcov. Kontaktujte nás prosím na +421905662251, +421905792156, alebo zašlite prosím životopis na email email

Informácie pre uchádzača:

Neváhajte a kontaktujte nás, resp. doporučte svojim známym a zabezpečte si stabilnú prácu. +421905662251, +421905792156
Napíšte na email, alebo zašlite životopis.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno