Skladník VZV vo výrobe v priemyselnom parku v Nitre

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Priemyselný park Nitra
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    963 EUR
    963€ základ + 60€ dochádzkový bonus
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

- vykládka dielov od dodávateľov, nakládka prázdnych obalov - informuje o každej logistickej nezhode - kontrola prijímaného materiálu na vstupe - označenie dielov etiketami. - zaskladnenie dielov fyzicky a elektronicky podľa stratégie určenej systémom. - preskladňovanie medzi jednotlivými skladmi v systéme tak, aby bol každý fyzický pohyb materiálu zaevidovaný - zásobovanie výroby dielmi potrebnými k výrobe, na miesta určené systémom. - odoberanie prebytočných dielov z výroby naspäť na sklad. - odoberanie hotových výrobkov z výroby a ich následné zaskladnenie - príprava výrobkov na expedíciu finálnemu zákazníkovi ,podľa dodacích listov - vybavenie expedície, nakládka a podporná dokumentácia - vykonávanie cyklických/polročných inventúr na základe klasifikácie materiálov - kontrola a čistenie všetkých skladov spravovanými logistikou/skladom.

Benefity a ďalšie výhody:

- práca vhodná pre mužov - práca v malom kolektíve kolegov - zabezpečená doprava na všetky zmeny (Železničná stanica Nitra-firma a späť) - bonus 10€ pre nefajčiarov - príplatky podľa zákonníka prace

Všeobecne požadované znalosti:

- platný VZV preukaz (sk. W1) - skúsenosti s vedením VZV - práca na 3 zmeny - flexibilita, - samostatnosť, - spoľahlivosť, - manuálna zručnosť, - práca so scanerom - skúsenosti s PC potrebné (základné)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity