Startup - Java Backend Developer - Medior

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Požadované znalosti: Java Spring Boot, AWS S3 Bucket, WebSocket

Spoločnosť Frendu s.r.o., založená v Košiciach, je startup zameraný na softvérový development v sfére sociálnych sietí. Všeobecnou náplňou zamestnania je návrh, vývoj, optimalizácia a integrácia backendových funkcií aplikácie navrhnutej pre hľadanie priateľov. Práca vyžaduje blízku spoluprácu so zvyškom developerského tímu.
Našou najväčšou prednosťou je úzky kolektív mladých perspektívnych pracovníkov so spoločným cieľom. Otvorená komunikácia, produktívny prístup k riešeniu problémov a kontinuálna tvorba zdravého, pozitívneho pracovného prostredia, sú niektoré z našich najdôležitejších záujmov.
Disponujeme modernými kanceláriami priamo v centre Košíc zariadenými v atypickom štýle, ktorý kombinuje prácu so zábavou a umožňuje medzi robotou oddychovať hraním hier na najnovších konzolách, alebo sledovaním Netflixu so spolupracovníkmi.
Na konci pracovného dňa sa často radi stretávame pri variete firemných teambuildingových aktivít, či v jednom z našich obľúbených Košických podnikov.
Myslíme aj na zdravie a keďže naše zamestnanie zväčša zahŕňa veľa sedenia, kolegom taktiež ponúkame voľný vstup do fitka pod dohľadom osobného trénera.
Pracovná doba je veľmi ohybná a určená vami.
Pre akékoľvek ďalšie informácie ohľadom pozície nás kontaktujte na emaile email a radi sa vám čo najskôr ozveme s odpoveďou.

Benefity a ďalšie výhody:

Kariérny rast, firemný teambuilding, priestor pre trávenie voľného času, bonusy.

Informácie pre uchádzača:

Uchádzač prejde cez interview ohľadom jeho schopností a následne skúšobnou pracovnou dobou.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vhodné pre mladistvého:
    Áno
  • Vhodné pre občana z Ukrajiny:
    Áno

Iné znalosti:

Java, JavaScript