custom-banner

Kuchár / Pomocný kuchár ( studená kuchyňa )

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Stará Lesná
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1200 - 1600 EUR
    1600 EUR kuchár, 1200 EUR pomocný kuchár - ostatné je už len a len na tebe!

    Platové ohodnotenie je za odpracovaný plný pracovný fond v danom kalendárnom mesiaci. Výsledná suma sa odvíja aj na počte odpracovaných víkendov, resp. sviatkov, čo sú príplatkové dni. Mzda je uvedená v sume BRUTTO.
    Možnosť práce aj na živnosť. Podmienky budú individuálne dokomunikované na osobnom pohovore.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 1.9.2022

Informácie o pracovnom mieste

Mladý kolektív ambicióznych ľudí, krásne pracovné prostredie, profesionálne vybavená kuchyňa, možnosť výmeny skúseností so známymi tvárami zo sveta gastronómie, to je to čo vieme ponúknuť my.
U nás nie si len kuchár, ale súčasť veľkej pracovnej "rodiny".
Náplňou práce je príprava teplých a studených pokrmov podľa jedálneho lístka, špeciálnej dennej ponuky a ich od prezentovania počas večere.
Dôležitá je samostatnosť, komunikatívnosť, kreativita a tímovosť.
Dodržiavanie hygienických predpisov, znalosť HCCP nevyhnutnou súčasťou.

Benefity a ďalšie výhody:

Práca v stabilnej spoločnosti s možnosťou kariérneho rastu. Možnosť ubytovania počas pracovných smien. Poskytnutie pracovného oblečenia po ukončení skúšobnej lehoty, príspevok na stravu, strava poskytovaná priamo v hoteli. Možnosť uplatnenia výhod klubovej karty v našich zariadeniach, zľavy na vstupy i konzumáciu. Sezónne lístky do Aquaparku a rôzne iné benefity.

Informácie pre uchádzača:

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania : 01.09.2022

Pokiaľ Vás naša ponuka zaujala a máte záujem byť zaradený/á do výberového konania, Váš životopis v slovenskom jazyku spolu s fotografiou pošlite na nižšie uvedenú e:mailovú adresu. Písomné odpovede zasielame iba kandidátom pozvaných na osobný pohovor. Ďakujeme za porozumenie.

V životopise prosím uveďte nasledujúci súhlas na spracovanie osobných údajov. Poskytnutím osobných údajov dávam súhlas k ich spracovaniu a uchovávaniu v personálnej databáze spoločnosti jobsolutions, s.r.o., na dobu 6 mesiacov, v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, pre účely evidencie uchádzačov o zamestnanie a pre účely ďalšieho spracovani

Spoločnosť Tatra Trading International s.r.o. je orientovaná na hotelový , kongresový a wellness business. Je to výnimočný špičkový projekt ocenený viacerými certifikátmi v oblasti enviromentalistiky, ekológie, hotelových a reštauračných služieb, s medzinárodnou klientelou a s významným postavením na slovenskom trhu cestovného ruchu.Spoločnosť prevádzkuje exkluzívny hotel Horizont Resort**** a hotel Hills**** v Starej Lesnej.

Všeobecne požadované znalosti:

Potrebný zdravotný preukaz, hygienické minimum alebo výučný list v odbore gastronómie.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou