Zamestnanec back office na pošte - pošta Galanta 1

Informácie o pracovnom mieste

Stručná charakteristika : Vykonávanie činností tzv. oblastného uzla, vykonávanie činností tzv. oblastného spracovateľského strediska.Vykladanie a nakladanie zásielok z/do poštových kurzov, odovzdanie a preberanie záverov, nakladenie podaných zásielok do obalov, príjem, triedenie a odovzdávanie záverov, tvorenie uzáverov a záverov, zapisovanie zásielok, triedenie zásielok, letákov, tlače, vykonávanie prác súvisiacich s poštovými priečinkami (najmä triedenie a vydávanie zásielok), príjem zapísaných zásielok a zásielok platených prevodom a v hotovosti, príjem a balenie určených zásielok hromadného podaja, polepovanie a pečiatkovanie podaných zásielok, dokladové pátranie po zásielkách, kontrolovanie a vracanie potvrdených doručeniek, práce so zásielkami po odbernej lehote, kontrolovanie prevádzkových dokladov pošty, vykonávanie zberných jázd, vyberanie poštových schránok, rozvoz poštového materiálu do odkladacích schrán, atď. Na základe rozhodnutia vedúceho pošty (hlavnej, priradenej) vykonáva činnosť zamestnanca pokladničných služieb v rozsahu vyúčtovanie finančných hotovostí a zásielok (TP 070642).

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaná odborná prax:
nevyžaduje sa

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
základné

Úroveň znalosti cudzieho jazyka:
nevyžaduje sa

Špeciálne zručnosti:
nevyžadujú sa

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Slovenská pošta, a. s., je popredný poskytovateľ moderných komunikačných, distribučných a platobných služieb na domácom trhu, s vytvorenými logistickými podmienkami na podnikanie v strednej a východnej Európe.

Slovenská pošta ponúka svoje služby prostredníctvom siete 1566 pôšt. Z nich 1333 sa nachádza v malých obciach a okolo 200 je v mestách. V mestských aglomeráciách je celkove 20 percent pôšt. Zákazníkom je k dispozícii 7094 poštových schránok. V tuzemskom styku prijme Slovenská pošta ročne celkove 338 mil. listových a balíkových zásielok. V medzinárodnej poštovej prevádzke prepraví ročne 1,1 mil. kg listových zásielok a takmer 140 tis. balíkov.

Adresa:

Slovenská pošta, a.s.
Partizánska cesta 9
975 99 Banská Bystrica
Slovenská republika

Kontaktné údaje:

Ivana Hutárová
Trojičné námestie 8, 918 26 Trnava, 033/590 22 75

Pozícia / odvetvie: Špedícia, doprava a logistika / Logistik
Dátum zverejnenia: 18.04.2024

Iné možnosti práce