custom-banner

Operátor/ka call centra (Ref. č.: 6-23-40694)

Informácie o pracovnom mieste

Chceš uplatniť svoje komunikačné schopnosti a máš príjemné vystupovanie? Baví Ťa práca s ľudmi a chceš sa v nej zdokonaľovať? Pridaj sa do tímu profesionálov – čaká Ťa komplexné zaškolenie. POPIS POZÍCIE - oslovovanie potencionálnych zákazníkov, - profesionálne predstavenie ponuky - evidencia hovorov, - práca s databázami, Pracovať budeš v 2 zmennej prevádzke, 1 týždeň v čase od 8:00 do 16:30, druhý týždeň od 9:30 do 18:00. Práca spočíva v obvolávaní databáz, evidencia hovorov.

Benefity a ďalšie výhody:

- základná mzda 780€/brutto, - podporný bonus 100€ vyplácaný prvé tri mesiace, - výkonnostný bonus priemer cca 150€, nie je limitovaný, - kvartálny dochádzkový bonus 60€, - multisport karta, - team building, - ovocné stredy, - po zaškolení možnosť práce HOME OFFICE - možnosť skráteného úväzku na 30 hodín týždenne. Kontakt: Michaela Cvengrošová 0903 407 861

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

POŽIADAVKY - záujem o prácu s ľuďmi, - komunikačné schopnosti, - skúsenosti z call centra výhodou, - samostatnosť a zodpovednosť, - pozitívny prístup, - znalosť MS Office (word, excel), - ochota pracovať na 2 zmeny: 1 týždeň - od 8:00 hod do 16:30 hod. 2 týždeň - do 9:30 hod do 18:00 hod.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Spoločnosť Grafton Slovakia s.r.o., svetovo uznávaný poskytovateľ personálnych služieb a sprostredkovaní práce, je personálno-poradenská agentúra so širokou pôsobnosťou. V oblasti sprostredkovania práce ponúkame stále zamestnanie, dočasné úväzky, brigády, ale tiež prácu v zahraničí. Zameriava sa predovšetkým na ponuky práce v nasledujúcich oboroch: obchod, marketing, administratíva, financie, bankovníctvo, IT, engineering, výroba, farmácia, cestovný ruch a ďalšie. Okrem ponuky práce poskytuje aj personálne poradenstvo, napr. ako napísať životopis, sprievodný list či ako sa pripraviť na pohovor.

Medzi široké portfólio Grafton služieb tiež patrí personálna inzercia na mieru, testovanie kandidátov, Assesment Centres, personálne a mzdové vedenie, konzultácie v oblasti ľudských zdrojov a Outplacement.

Graftonu záleží na kvalite, a preto sa snaží na trhu sprostredkovania práce a personálneho poradenstva ponúknuť maximálne profesionálny servis. Práve preto implementoval európsky uznávaný systém riadenia kvality ISO 9001. Certifikát ISO 9001 prispieva k snahe spoločnosti Grafton vyhovieť požiadavkám jej zákazníkov v najlepšej možnej kvalite. Ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne s prioritou nájsť spoločné riešenie.

Pozícia / odvetvie: Administratíva / Telefonický operátor
Dátum zverejnenia: 24.04.2024

Iné možnosti práce