Kuchár/ka, pizér, čašník/čka, barman/ka, chyžná, kozmetička a masér/ka, recepčná/ý, cukrár/ka, domovník a iné - všetky pozície bez poplatku za sprostredkovanie

Informácie o pracovnom mieste

Kuchár - príprava pokrmov studenej a teplej medzinárodnej kuchyne, kalkulácia, preberanie tovaru, prípravné a čistiace práce v rámci kuchyne.

Čašníčka - objednanie, poradenie, objednanie hostí, vynesenie jedál a nápojov, prípadné zúčtovanie, servis a prezentácia vína, debarasovanie..

Barmanka - príprava studených a teplých nápojov, cocktailov, objednanie hostí, zúčtovanie, udržiavanie baru v čistote, doplňovanie skladu, preberanie tovaru, inventúra atď.

Kozmetička a masérka - práca v hoteli, kompletná starostlivosť o pleť a poradenstvo, reflexno-relaxačné prípadne športové masáže.

Recepčný - práca v hoteli, front Desk a office, back office, rezervácie, audit, uzávierky, poradenstvo hosťom atď.

Cukrár/ka - vyučený profesionál pre prácu v hoteli alebo reštaurácii. Príprava múčnikov a dezertov medzinárodnej kuchyne.

Benefity a ďalšie výhody:

Zabezpečená strava a ubytovanie u zamestnávateľa, 13.,14. plat, preplatenie dovolenky a sviatkov + prémie, sprepitné, nadčasy. Zamestnávateľ odvádza za zamestnanca všetky zákonné odvody (sociálne, zdravotné poistenie atď.).
Možnosť zabezpečenia dopravy našich kandidátov až na miesto výkonu zamestnania. Vrátenie daní. Možnosť využitia Fitness, Wellnes, zľavy na lanovky, Ski pasy atď. Zmluva priamo so zamestnávateľom. Umiestňujeme aj páry.

Informácie pre uchádzača:

Termín ukončenia je neurčitý aj dlhodobo záleží od typu odbytového strediska či je miesto sezónne alebo celoročné, ďalej od krajiny atď.
Stačí vyplniť registráciu na našej stránke https://agency-tittl.eu spolu s nahratým životopisom. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať na e-mailovej adrese erich.tittl @ agency-tittl.com a budete kontaktovaný agentúrou.

Všeobecne požadované znalosti:

Nemecký jazyk je podmienka pre umiestnenie. Taliansky jazyk sa vyžaduje len u čašníčok, barmaniek, príp. recepčných ako doplnkový k nemčine v Taliansku. Znalosť PC na užívateľskej úrovni u recepčných na vyššej úrovni výhodou. Vodičský preukaz B výhodou, nie podmienkou.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Jazykové znalosti:
    Nemecký jazyk (stredne pokročilý - B2)
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Personálno - pracovná a poradenská Agentúra TITTL s.r.o. Vám poskytne komplexné služby v oblasti zamestnania, personálneho poradenstva, školenia, sprostredkovania zamestnania v zahraničí a to na základe povolení od Ústredia práce sociálnych vecí a rodiny prípadne odborom živnostenského podnikania. Pre našich uchádzačov okrem iných služieb zabezpečujeme dopravu až na miesto výkonu práce a taktiež vrátenie daní z AT, DE,CZ, IR, NL, GB atď.

Hlavná oblasť pôsobenia spoločnosti:
Personálne poradenstvo, sprostredkovanie práce a študijných pobytov

Počet zamestnancov:
3-4

Oblasť pôsobenia:

Činnosti agentúr sprostredkujúcich zamestnania

Adresa:

AGENTÚRA TITTL s.r.o.
Na pažiti 41/930
91951 Špačince
Slovenská republika
www.agency-tittl.eu

Kontaktné údaje:

Erich Tittl
Slovenská republika
Tel: 0948088812

Pozícia / odvetvie: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo / Služby / Barman / Čašník / Chyžná / Cukrár / Kuchár / Recepčná, recepčný / Sommeliér
Dátum zverejnenia: 19.03.2024

Iné možnosti práce