custom-banner

IT Tester (Ref. č.: 1-15-40556)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Si šikovný/á manuálny/a tester a láka ťa cesta automatizovaného testovania? Prípadne si v automatizovanom testingu profík/čka a chceš sa stať posilou nielen pre vlastný tím ale aj pre Tebe zverených klientov? Ak áno, v rámci pracovného dňa by si sa venoval/a: - Vývoju a vykonávaniu testovacích plánov pre zabezpečenie poskytovania kvalitných softvérových aplikácií, - kontrole a analýze požiadaviek zo strany klienta, - vytváraniu testovacích prípadov, - testovaniu funkčnosti, identifikácií prípadnej chyby, testovaniu softvérových riešení, - kontrole a analýze výstupov testovania, - podávaniu správy o stave a výsledkoch testovania, - vypísaniu príslušnej dokumentácie po ukončení testovania, - zodpovednosť za prípravu a správu technickej dokumentácie, - identifikácií bugov a retesting, - reportingu.

Benefity a ďalšie výhody:

Balíček benefitov pozostáva z: - flexibilný pracovný čas (core medzi 9:00 - 15:00), - bonusy pri pracovných výročiach, - príspevok do III. piliera - stravné lístky plne hradené zamestnávateľom, - plne hradené dni PNky, - sick days.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

Môžeš byť vhodným kandidátom ak spĺňaš následovné požiadavky: - 1 rok skúseností na pozícií testera, - anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, - základná znalosť PL/SQL, UNIX, Jira, - znalosť toolov na automatizáciu: Postman, SoapUI, RobotFramework a Selenium výhodou, -možnosť zaučenia šikovného manuálneho testera alebo absolventa s prehľadom.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou