Pozície na údržbe_údržbár, mechanik, elektromechanik

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Chocholná-Velčice
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    5,11 EUR/hod.
    5.11€/hod.+ cestovný príspevok a bonusy, Možnosť zárobku 1050 - 1370€ brutto/mesiac
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

- práca na úseku údržby - vymeranie elektrických porúch výrobných liniek, zariadení, - údržba a ochrana strojov a zariadení, - zabezpečovanie kvality vo vlastnej zodpovednosti, samokontrola, - znalosť čítania elektroschém, znalosť čítania technických výkresov, - drobné elektrotechnické opravy a montáže ( zámky, zásuvky, vypínače, žiarovky, žiarivky, poistky, rozvádzače atď.. - práca v trojzmennej prevádzke, - práca vhodná pre mužov.

Benefity a ďalšie výhody:

- príspevok na cestovné, - dochádzkový bonus až do výšky 980 Eur/ročne, - stravovanie v závodnej jedálni na všetkých zmenách, - 13. plat na konci roka, - iné sociálne benefity, - firemná doprava z TN a NMnV zabezpečená - náborový bonus 300,00 EUR (150 + 150 )

Informácie pre uchádzača:

Zaujala vás táto ponuka, ale nespĺňate podmienky prijatia? Každý piaty úspešný uchádzač sa o pracovnej ponuke dozvie od svojho známeho. Je to jednoduché - využite možnosť "preposlať ponuku známemu" a pomôžte mu zamestnať sa.

Všeobecne požadované znalosti:

- vyhláška § 22-23 výhodou, - skúsenosti v hydraulických a pneumatických rozvodoch SaZ, - zodpovedný prístup k práci, - flexibilita, - spoľahlivosť, samokontrola, - záujem o vzdelávanie v oblasti pracovnej pozície

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity