Vedúci obchodného oddelenia

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Miesto výkonu práce bude v Liptovskom Mikuláši, ale kľudne môžu zareagovať aj uchádzači z iného okresu ako napr. Ružomberok, Poprad a Dolný Kubín, ktorí by boli ochotní dochádzať denne do LM.
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1600 - 2000 EUR
    Finálna mzda bude dohadovaná s vybraným kandidátom a bude zohľadňovať jeho/jej skúsenosti.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Za životom každej úspešnej firmy stoja schopní manažéri a perfektný tím ľudí, ktorí v nej pracujú. Dlhodobo v Krte budujeme dobré vzťahy a dobrú atmosféru, lebo veríme, že spolu s profesionalitou je to to najdôležitejšie pre spokojnosť všetkých kolegov, zákazníkov a v konečnom dôsledku aj pre úspech celej našej firmy.

Aktuálne hľadáme nového člena nášho manažérskeho tímu, ktorý bude vedúcim obchodného oddelenia. Záleží nám, aby sme našli profíka, ktorý zároveň prispeje k dobrej atmosfére vo firme a potiahne ju vpred spolu s ostatnými manažérmi.

Čo budeš mať na starosti?
Plánovanie, tvorbu a organizovanie všetkých činností jedného z našich obchodných oddelení. Samozrejme to zahŕňa tvorbu a realizáciu stratégie oddelenia, riadenie obchodného tímu, samotný predaj, cenovú politiku, budovanie a utužovanie vzťahov s klientmi, školenia pre klientov a kolegov, marketing a ďalšie činnosti, o ktorých sa radi porozprávame pri dobrej káve a v priateľskej atmosfére osobne :)

Benefity a ďalšie výhody:

- kvalitné produktové zaškolenie v skúšobnej dobe priamo od produktových manažérov, ktorí sú vždy po ruke a ochotní pomôcť,
- zaujímavý motivačný systém orientovaný na dosahovanie cieľov a zároveň aj osobné motivačné ohodnotenie,
- mladý, dynamický kolektív, ktorý v priateľskom duchu realizuje predaj,
- celá naša firma pracuje ako tím,
- firemné benefity sociálneho charakteru, napr. poukaz na narodeniny alebo poukaz na firemné narodeniny, darčekové vianočné poukážky, teambuildingové akcie, školenia počas roku, ...
- práca v stabilnej firme s významným a dlhoročným postavením na trhu,
- možnosť aktívne sa zúčastňovať na vývoji a dianí firmy,
- mesačný príspevok na dochádzanie za prácou z iného mesta

Informácie pre uchádzača:

Ak si prirodzený leader, máš skúsenosti s riadením a obchodom, radi Ťa pozveme k nám na dobrú kávu a spoločne si povieme o Tvojich a našich predstavách na osobnom pohovore.

Všeobecne požadované znalosti:

Vzdelanie a prax v odbore:
obchod, výhodou vzdelanie a znalosti z oblasti stavebníctva a vodoinštalačného materiálu

Hľadáme silný článok do reťazca vedúcich pozícií v našej firme tak, aby celá reťaz držala pevne pokope. Veríme, že si spoľahlivý tímový hráč, ktorý vie pohotovo reagovať, rozhodovať a organizovať celodenné fungovanie na svojom oddelení. Ak si "človek ľudí", ktorý si dokáže získať zákazníkov, malých podnikateľov, kolegov a zároveň máš cit pre obchod a prirodzene komunikuješ s ľuďmi, máš v žilách krv, ktorá k nám presne zapadne.

Náš nový kolega by mal vedieť po odbornom firemnom zaškolení pracovať samostatne so záujmom o osobný rozvoj. Preferujeme spoľahlivé a príjemné vystupovanie so zmyslom pre tímovú prácu. Tešíme sa na človeka s pozitívnou energiou a úsmevom na tvári :)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Slovenský jazyk
  • Vodičský preukaz:
    B