custom-banner

Aplikačný špecialista, Hybridný model práce (Ref. č.: 1-15-40441)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Príležitosť pre správcov aplikácií, ktorí sú ochotní sa učiť novým technológiám. Na danej pozícií budeš zastrešovať: - správu aplikácií pre zabezpečenie ich fungovania podľa dohodnutých štandardov, - monitoring a udržiavanie systému, - zabezpečovanie plynulého chodu aplikácií, - troubleshooting, - riešenie ticketov a incidentov, - kooperáciu s tímom vývojárov, testerov a inými tímami vrámci správy aplikácie, - tvorbu a dopĺňanie technickej dokumentácie, - Change management, - Backup and Recovery.

Benefity a ďalšie výhody:

Spoločnosť ponúka aj baliček benefitov: - flexibilný pracovný čas (core medzi 9:00 - 15:00), - bonusy pri pracovných výročiach, - príspevok do III. piliera - nadštandardné príplatky za aktívnu a neaktívnu pohotovosť, - stravné lístky plne hradené zamestnávateľom, - plne hradené dni PNky, - sick days.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

Na danú pozíciu je potrebná znalosť: - prax na pozícií aplikačného špecialistu, - prostredia Windows (Must) a Linux (základy), - orientácia v serveroch a databázach, - základov IT bezpečnosti je výhodou. Taktiež vyžadujeme: - predchádzajúcu skúsenosť so správou aplikácie (ideálne v bankovom alebo finančnom sektore), - ochotu pracovať na aktívnu a neaktívnu pohotovosť, - skúsenosti s databázami je výhodou, - technickú zdatnosť.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou