Mechanik elektronických zariadení - HSS Zvolen 022

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Zabezpečenie, riadenie, koordinácia a kontrola všetkých odborných prác na elektronických zariadeniach a automatizovaných linkách zabezpečujúcich technologické procesy, nastavovanie a oživovanie príslušných systémov, meranie, oživovanie a zriaďovanie automatických meracích systémov, montáž a oživovanie digitálnych zariadení na zber a prenos dát, riadenie údržby a opráv programovateľných systémov pre riadenie technologických procesov vrátane diagnostiky a pod. V prípade elektrotechnického vzdelania je možnosť úhrady poplatku za skúšky zamestnávateľom za určitých podmienok.

Informácie pre uchádzača:

Váš životopis spolu s motivačným listom starostlivo posúdime. Vzhľadom na veľký záujem zo strany uchádzačov bohužiaľ nie je možné kontaktovať každého uchádzača osobne. Kontaktovať budeme len uchádzačov, ktorí budú pozvaní na výberové konanie. Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
presnosť, precíznosť, samostatnosť, praktické myslenie, zvládnutie aj nočnej práce

Požadovaná odborná prax:
1. rok

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
základné ovládanie výpočtovej techniky

Úroveň znalosti cudzieho jazyka:
nevyžaduje sa

Administratívne zručnosti:
nevyžaduje sa

Vodičské oprávnenie:
nevyžaduje sa

Špeciálne zručnosti:
Odborná spôsobilosť na samostatné vykonávanie činností na vyhradenom technickom zariadení a riadenie činnosti poučených pracovníkov (samostatný elektrotechnik). Školenie odbornej spôsobilosti v elektrotechnike E2/A §21

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou