Poštmajster - Pošta Kráľova Lehota

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Samostatné vykonávanie všetkých prevádzkových činností na jednoosobovej pošte (tzn. činnosti priehradkového zamestnanca, poštového doručovateľa, atď.), vykonávanie činností súvisiacich so zabezpečením plynulého chodu pošty, riešenie vzniknutých problémov, vedenie príslušnej dokumentácie a agendy, realizovanie oprávnení a plnenie povinností vyplývajúcich mu z právnych predpisov, interných dokumentov a pod., dodržiavanie technologickej disciplíny, plnenie úloh v oblasti ochrany majetku a osôb, zodpovednosť za kvalitu práce, vykonávanie činností súvisiacich s produktmi a službami SP, a. s., a jej zmluvných partnerov, vykonávanie administratívnych úkonov súvisiacich s výkonom jeho funkcie a pod. Vykonáva činnosti finančného sprostredkovateľa.

Informácie pre uchádzača:

- zamestnanie u 2. najväčšieho zamestnávateľa v rámci SR - zázemie veľkej a stabilnej spoločnosti s 30-ročnou tradíciou - príspevok na dopravu do zamestnania s denným dochádzaním zo vzdialenosti min 30 km - príspevok a zabezpečenie ubytovania nad 80 km od pracoviska - príspevok pri dlhodobej práceneschopnosti - mimoriadna sociálna výpomoc - príspevok na rôzne športové a kultúrne podujatia - MULTIsport karta - príspevok na prváčika (pri nástupe do školy) - detské letné tábory pre deti zamestnancov - zľavy na produkty a služby Váš životopis posúdime a kontaktovať budeme uchádzačov, ktorí spĺňajú požadované kritériá. Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
riadiace zručnosti, komunikačné zručnosti, obchodné zručnosti, adaptabilita, odolnosť voči záťaži, spoľahlivosť, presnosť

Požadovaná odborná prax:
1 rok

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
pre bežné kancelárske práce

Administratívne zručnosti:
slovný prejav, písomný prejav, schopnosť vyjadrovania sa

Špeciálne zručnosti:
nevyžadujú sa

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou