custom-banner

Operátor/ ka pri CNC strojoch (Ref. č.: 6-10-39115)

Informácie o pracovnom mieste

- činnosti spojené s obsluhou CNC v strojárskej výrobe.   - ďalšie súvisiace práce podľa pokynov zamestnávateľa. Základná mzda podľa pracovných skúseností od 737€ + príplatky + bonusy + variabilné zložky mzdy. V prípade záujmu posielajte svoj životopis na mailovú adresu: email, alebo volajte na tel. číslo 0911 050 678.

Benefity a ďalšie výhody:

- práca v stabilnej spoločnosti - príplatky za zmennosť - systém nadtarifnej zložky - príplatok za flexibilitu - vhodné pre mužov aj ženy

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis. Viac podobných pozícií nájdete na https://sk.gigroup.com/ponuky-prace/?job=&placeOfWork=

Všeobecne požadované znalosti:

- ochota pracovať na zmeny - znalosť výpočtu odchyliek - manuálna zručnosť

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Spoločnosť Grafton Slovakia s.r.o., svetovo uznávaný poskytovateľ personálnych služieb a sprostredkovaní práce, je personálno-poradenská agentúra so širokou pôsobnosťou. V oblasti sprostredkovania práce ponúkame stále zamestnanie, dočasné úväzky, brigády, ale tiež prácu v zahraničí. Zameriava sa predovšetkým na ponuky práce v nasledujúcich oboroch: obchod, marketing, administratíva, financie, bankovníctvo, IT, engineering, výroba, farmácia, cestovný ruch a ďalšie. Okrem ponuky práce poskytuje aj personálne poradenstvo, napr. ako napísať životopis, sprievodný list či ako sa pripraviť na pohovor.

Medzi široké portfólio Grafton služieb tiež patrí personálna inzercia na mieru, testovanie kandidátov, Assesment Centres, personálne a mzdové vedenie, konzultácie v oblasti ľudských zdrojov a Outplacement.

Graftonu záleží na kvalite, a preto sa snaží na trhu sprostredkovania práce a personálneho poradenstva ponúknuť maximálne profesionálny servis. Práve preto implementoval európsky uznávaný systém riadenia kvality ISO 9001. Certifikát ISO 9001 prispieva k snahe spoločnosti Grafton vyhovieť požiadavkám jej zákazníkov v najlepšej možnej kvalite. Ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne s prioritou nájsť spoločné riešenie.

Pozícia / odvetvie: Strojárstvo, technika a rozvoj / CNC programátor
Dátum zverejnenia: 25.03.2024

Iné možnosti práce