custom-banner

HR admin (remote work) (Ref. č.: 3-14-39363)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Vytváranie a administrácia zmien pracovno-právnych vzťahov, príprava potrebných dokumentov. Zabezpečenie nástupu zamestnanca, administrácia náboru. Príprava dokumentov a administrácia pri skončení pracovného pomeru, disciplinárnych konaniach. Plánovanie a organizácia rôznych aktivít v oblasti personálneho marketingu. Zabezpčenie rozvoja zamestnancov v súlade so stratégiou spoločnosti. Dokumentovanie a administrácia vzdelávania v súlade s internými postupmi. Príprava podkladov pre internú a externú komunikáciu spoločnosti.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

3 ročné skúsenosti s prácou v oblasti personalistiky a HR Veľmi dobra znalosť procesov personalistiky a pracovnoprávnych vzťahov. Plynulá znalosť anglického jazyka a pokročilá znalosť nemeckého jazyka. Vynikajúce interpersonálne zručnosti, pozitívny prístup Schopnosť nachádzať potešenie v práci s ľuďmi. Výborné komunikačné a organizačné zručnosti. Inovatívny a pozitívny prístup k vlastnej práci. Skúsenosť so SAP HR modul výhodou.