Nástupný bonus 500 €-Montáž autokomponentov v NMnV

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    775 EUR
    775 €+ odmeny, príplatky a bonusy = priemerne 980 € + 13. a 14. plat
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Výrobný závod sa zaoberá výrobou komponentov pre automobilový priemysel. - práca na výrobnej linke pri výrobe komponentov pre posilňovače riadenia - vhodné pre mužov aj ženy - 3 zmeny (ranná, poobedná, nočná) - proces zaškolenia - práca s jednoduchými poloautomatmi - dodržiavanie správnych postupov a inštrukcií

Benefity a ďalšie výhody:

- nástupný bonus vo výške 500€ (ak absolvujete pohovor v januári a nastúpite do 31.1.2022). - pravidelné zvyšovanie mzdy - dochádzkový bonus 75 € - po 3 mesiacoch výkonnostný bonus do výšky 36,75 € - príspevok na dopravu - príplatky za nadčas - 13. a 14. plat - pri odporúčaní nového zamestnanca možný náborový bonus vo výške 500 € - zabezpečené stravovanie na každej zmene - iné benefity firmy: jazykové kurzy, permanentky (masáže, fittness centrum,plaváreň) - účasť na spoločenských podujatiach firmy (Deň otvorených dverí, Family Day, Mikulášsky večierok, Vianočný večierok)

Informácie pre uchádzača:

V prípade Vášho záujmu o zaradenie do výberového konania pošlite Váš životopis, prípadne nás kontaktujte v pracovné dni medzi 8:00 a 16:00 na t.č.421 918 790 716 Vopred ďakujeme za prejavený záujem.

Všeobecne požadované znalosti:

- ochota pracovať na 3 zmeny - práca v stoji (možnosť striedania s pozíciami v sede) - manuálna zručnosť

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno