custom-banner

Skladník - Expedient nástup ešte pred sviatkami (Ref. č.: 11-18-38828-4)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

- Príprava expedície podľa stavu výrobnosti a pridelenie vodičom. - Odoberanie hotových výrobkov z výroby. - Správne uloženie výrobkov na stojan. - Nakládka vozidiel externých spoločností. - Evidencia prijatých stojanov. - Vypísanie prepravných dokladov a ich odovzdanie vodičovi. - Obsluha VZV techniky / podľa dohody. - Vykládka kamiónov s materiálom a stojanov. - Inventúra a inventarizácia. - Manipulácia s nedokončenými výrobkami vo výrobe. - Fyzický a účtovný príjem materiálových a tovarových zásob na sklad. - Umiestňovanie prijatých zásob do regálov a miest na to určených, označovanie uskladneného materiálu a tovaru informačnými štítkami. - Vyskladňovanie materiálových a tovarových zásob zo skladu na základe prijatých objednávok, balenie skladových zásob a ich pripravovanie na expedíciu. - Vedenie evidencie skladových zásob prostredníctvom výpočtovej techniky. - Podieľanie sa na sčítavaní a kontrolovaní aktuálneho množstva zásob na sklade, zaznamenávanie zistených hodnôt do informačného systému.

Benefity a ďalšie výhody:

- motivačné odmeňovanie na základe výsledkov, - príspevok do DDS, - stravné vo výške 4 €, - narodeninový darček.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

- preukaz na vysokozdvižný vozík, výhodou, - dôslednosť a precíznosť, - flexibilita,samostatnosť a pracovitosť, - spoľahlivosť a zodpovedný prístup k práci, - orientácia v skladovom hospodárstve.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity