custom-banner

Vedúci výroby (mäsové výrobky) (Ref. č.: 3-11-38761)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

- zabezpečenie procesu výroby mäsových výrobkov a polotovarov pre koncového užívateľa - organizácia práce, vedenie a motivácia personálu - sledovanie trendov, implementácia nových receptúr a technologických postupov do výrobného procesu - spolupráca na cenotvorbe, kalkuláciách - tvorba noriem a výrobných postupov - riadenie zásob a surovín výrobkov - zodpovednosť za plnenie plánu množstva a kvality výroby - aktívna účasť na výstavách a veľtrhoch

Benefity a ďalšie výhody:

- flexibilná pracovná doba - zabezpečené teplé stravovanie priamo na pracovisku - vianočný príspevok - teambuildingové aktivity - príspevky na voľnočasové aktivity - ďalšie vzdelávanie

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

- prehľad a znalosť rôznych druhov mäsa a mäsových výrobkov - min. 5 ročné skúsenosti v oblasti varenia, spracovania mäsa a mäsových výrobkov, prípadne v potravinovom priemysle - prax na pozícii šéfkuchár alebo priama skúsenosť s vedením mäsovej výroby - organizačné schopnosti, skúsenosť s vedením tímu

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou