custom-banner

Vodič VZV v Bratislave, bezplatné ubytovanie (Ref. č.: 4-21-37141)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáme skladníkov do automobilového priemyslu v Bratislave. Ponúkame: - Základná mzda 930€ - Variabilná zložka 250€ - Práca s VZV 50€ - Príplatky podľa zákonníka práce - Stravné lístky 4,70€ Pracovná náplň: - fyzické preberanie tovaru dodaného do skladu, - kontrola dodacích listov a ďalších sprievodných dokumentov, - kategorizácia, označovanie tovaru po prevzatí, - ukladanie a uskladnenie tovaru, - príprava a výdaj tovaru, navážanie tovaru na linku, - udržiavanie skladových priestorov v predpísaných podmienkach - práca na 3 zmeny Miesto výkonu práce: Devínska Nová Ves - Nástup IHNEĎ! VIAC INFORMÁCII VÁM RADI POSKYTNEME NA ČíSLE 0902 909 289 alebo 0902 985 060.

Benefity a ďalšie výhody:

- odmena za odporúčanie nového kolegu - Za každých 20 dní dostaneš ku výplate 100.- € -ubytovanie zdarma -stravné lístky 4,70€ - zabezpečená FIREMNÁ DOPRAVA v rámci Bratislavy zo Zlatých pieskov a Ivánskej cesty, od Polusu, z hlavnej vlakovej stanice v Bratislave a z Lamača do zamestnania ZADARMO. - Firemný autobus z obcí: Kúty, Borský sv. Jur, Sekule, Moravský sv. Ján, Závod, Stupava, Lozorno, Jabloňové, Kuchyňa, Rohožník, Sološnica, Veľké Leváre, Malacky (za poplatok podla aktuálnych podmienok)

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

- ochota pracovať na 3 zmeny - zručnosť - zodpovednosť - pracovitosť - vzťah ku práci skladníka - platný VZV preukaz

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou