custom-banner

Vodič VZV - doprava zdarma! (Ref. č.: 2-21-36949)

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáme vodičov na VZV do skladu automobilky v Nitre. Tvojou úlohou bude: - vykladanie a nakladanie kamiónov - vyskladňovanie a zaskladnovanie tovaru v regáloch - manipulácia so zverenými komponentami - práca so scannerom - zásobovanie linky s pracovnými komponentami - kontrola obalov

Benefity a ďalšie výhody:

Doprava je zabezpečná z viacerých smerov: - v rámci Nitry - Trnava - Sereď - Šintava -Šoporňa - Nitra - Piešťany - Leopoldov - Hlohovec - Zbehy - Nitra - Partizánske - Topoľčany - Preseľany - Koniarovce - Nitra - Hronský Beňadik - Zlaté Moravce - Jelenec - Nitra - Levice - Vráble - Golianovo - Nitra - Horné Saliby - Šaľa - Močenok - Nitra - Nové Zámky - Dvory nad Žitavou - Mojzesovo - Veľký Cetín - Nitra - Nové Zámky - Šurany - Palárikovo - Komjatice - Branč - Nitra - Galanta - Pata - Veľké Zálužie - Nitra - Selice - Mojmírovce - Svätoplukovo - Nitra Bonus k mzde: - po mesiaci +5% - po dvoch mesiacoch +10% - po troch mesiacoch +15% Príspevok zamestnávateľa na stravné lístky nad rámec zákona.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

MZDA: skupina C - mzda od 910€ + bonusy skupina W1 (jašterka, retrak) - mzda od 1040€ + bonusy. Ak máš prax a platný preukaz na VZV, máš logické myslenie, si zodpovedný a dokážeš pracovat v tíme, táto ponuka je pre teba ako stvorená. V prípade že nemáš platné papiere, nie je problém, zariadime. Ak nemáš prax a rád by si sa naučil, zabezpečíme školenie priamo vo firme. VIAC INFO VÁM RADI POSKYTNEME NA ČíSLE 0910 744 004.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Spoločnosť Grafton Slovakia s.r.o., svetovo uznávaný poskytovateľ personálnych služieb a sprostredkovaní práce, je personálno-poradenská agentúra so širokou pôsobnosťou. V oblasti sprostredkovania práce ponúkame stále zamestnanie, dočasné úväzky, brigády, ale tiež prácu v zahraničí. Zameriava sa predovšetkým na ponuky práce v nasledujúcich oboroch: obchod, marketing, administratíva, financie, bankovníctvo, IT, engineering, výroba, farmácia, cestovný ruch a ďalšie. Okrem ponuky práce poskytuje aj personálne poradenstvo, napr. ako napísať životopis, sprievodný list či ako sa pripraviť na pohovor.

Medzi široké portfólio Grafton služieb tiež patrí personálna inzercia na mieru, testovanie kandidátov, Assesment Centres, personálne a mzdové vedenie, konzultácie v oblasti ľudských zdrojov a Outplacement.

Graftonu záleží na kvalite, a preto sa snaží na trhu sprostredkovania práce a personálneho poradenstva ponúknuť maximálne profesionálny servis. Práve preto implementoval európsky uznávaný systém riadenia kvality ISO 9001. Certifikát ISO 9001 prispieva k snahe spoločnosti Grafton vyhovieť požiadavkám jej zákazníkov v najlepšej možnej kvalite. Ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne s prioritou nájsť spoločné riešenie.

Pozícia / odvetvie: Špedícia, doprava a logistika / Vodič vysokozdvižného vozíka
Dátum zverejnenia: 23.04.2024

Iné možnosti práce