Dispečer poštovej prepravy na Žabom majeri

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Bojnická 14, Bratislava
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    Možnosť zárobku v priemere do výšky 1000€/brutto: základná mzda 880€/brutto + prémie a odmeny do 80€/brutto + ostatné zvýhodnenia do 70€. * Po skúšobnej dobe prehodnotenie zvýšenia mzdy.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:

Informácie o pracovnom mieste

- dispečing poštovej prepravy na vymedzenom území - zabezpečovanie a koordinácia plynulosti prepravného procesu - odstraňovanie nepravidelností v poštovej preprave, resp. v expresnej preprave vrátane rozhodnutí o vedení mimoriadnych kurzov (trás) - sledovanie zásielok, spolupráca s inými dopravcami - zber a spracovanie štatistických údajov o poštových zásielkach - sledovanie a hodnotenie kvality prepravy BENEFITY: - zamestnanie u 2. najväčšieho zamestnávateľa v rámci SR - zázemie veľkej a stabilnej spoločnosti - príspevok pri pracovnom výročí - príspevok na dopravu do zamestnania - príspevok a zabezpečenie ubytovania nad 80 km od pracoviska - príspevok pri dlhodobej práceneschopnosti - mimoriadna sociálna výpomoc - príspevok na rôzne športové a kultúrne podujatia - príspevok na prváčika (pri nástupe do školy) - detské letné tábory pre deti zamestnancov - zľavy na produkty a služby

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
Uvítame komunikačné zručnosti, samostatnosť, spoľahlivosť, presnosť, flexibilitu, písomný a slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa, fyzickú zdatnosť a odolnosť voči stresu.

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
Základné ovládanie výpočtovej techniky (word, excel)

Špeciálne zručnosti:
nevyžaduje sa