Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

- pripravovanie jedál,
- spoluzodpovednosť za chod kuchyne,
- zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov,
- dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál,
- dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku,
- organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál,
- sledovanie správnych skladových zásob základných surovín,
- aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.

Benefity a ďalšie výhody:

- atraktívne pracovné prostredie,
- možnosť zamestnaneckého stravovania,
- osobný rast
- hradené ubytovanie

Všeobecne požadované znalosti:

- ochota pracovať v kolektíve,
- samostatný a zodpovedný prístup k práci,
- odolnosť voči stresu,
- zmysel pre poriadok,
- schopnosť učiť sa novému.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity