Game Designer/Producent mobilných hier

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Sme herné štúdio TINYSOFT. Všetci v TINYSOFTe máme 100% start up myslenie a tiež preto rastieme o 100% každý rok už 5 rokov za sebou. Naše hry hrajú 3 milióny ľudí mesačne a dohromady máme viac ako 160 000 000 stiahnutí. Čísla stále rastú a my ich chceme ešte znásobiť. Medzi naše najúspešnejšie hry patrí fantasy hra HEROES MAGIC WAR.

Veľmi nám záleží na tom, aby sme si na ceste za veľkými výsledkami užili kopec zábavy. To je pre nás veľmi dôležité a máme podľa toho nastavené naše vnútorné hodnoty a spôsob práce.

Presvedč sa tu:
https://www.youtube.com/watch?v=MoFlIVpNFjk&feature=emb_title

Hľadáme Senior game designera rsp. producenta mobilných hier, ktorý rozumie hrám a je v hernom prostredí ako ryba vo vode. Má prehľad o trhu, predovšetkým po trendovej a profitabilnej stránke. Hlavne ale musí vedieť čítať dáta a orientovať sa v nich. Niesi to práve ty?

Budeš mať na starosti výber projektov a hľadanie nových možností. Smerovať projekt, jeho víziu a jeho smer. Návrh a gamedesign jednotlivých updatov, prípravu roadmapy a samozrejme analýzu trhu a konkurencie

Ponúkame neštandartnú, 6 hodinovú pracovnú dobu po ukončeni skúšobnej doby. Celofirmené letné prázdniny v júli po prvom roku (ako za mlada na škole

Benefity a ďalšie výhody:

- 6 hodinová pracovná doba
- Celofiremné letné prázdniny v júly.
- Voľné Vianoce, Silvester a Veľká noc
- Dog Friendly Office
- Firemný coach a podpora v osobnostnom rozvoji

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vhodné pre osoby so ZP:
    Áno

Iné znalosti:

Microsoft Excel