Data entry specialist - junior

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Hlavnou úlohou Data entry specialist - junior, je spracovanie a zadávanie do CRM systému údajov a informácii z dodacích listov (service ticket), monitorovanie objednávok, spolupráca so zákazníckym logistickým a fakturačným oddelením na analýze dát zákazníkov a plánovaní.

Od zamestnanca na tejto pozícii potrebujeme detailnosť, presnosť, analytické a logické myslenie a silné komunikačne schopnosti.

Benefity a ďalšie výhody:

Žite zdravo

Súčasťou našich kancelárskych priestorov je kuchynka, kde si môžete dopriať výživné raňajky, obed alebo olovrant, aby ste mali dostatok energie po celý deň. V oddychovej časti kancelárie sa môžete počas dňa porozprávať s kolegami a pochutnať si na malom občerstvení. Kolegom, ktorí radi začínajú svoj deň pohybom, sú k dispozícii stojany na bicykle a šatne.

Naštartujte svoju kariéru

Svoju kvalifikáciu a zručnosti si môžete zlepšovať v našej internej Dolphin Akadémii. Tu Vás naučíme, ako využiť základné požiadavky Vašej práce na akejkoľvek pozícii v rámci spoločnosti. Či už sa jedná o technické školenie k produktom, kurzy zamerané na predaj a marketing alebo rolové hry na to, ako zlepšiť služby pre našich zákazníkov. Ak zložíte naše interné skúšky, môžete rozvíjať svoje zručnosti na rôznych pozíciách, získať povýšenie a vyšší zárobok.

Užívajte si kvalitne strávený čas

Každý z nás si potrebuje oddýchnuť od práce, dobiť energiu, cestovať, vybaviť si súkromné záležitosti alebo tráviť čas s rodinou a priateľmi. My v Dolphine máme dynamický prístup k práci a voľnému času. Pracovný harmonogram prispôsobíme Vašim požiadavkám tak, aby ste nepracovali pod stresom a mohli dosahovať čo najlepšie výsledky.


Cíťte sa v práci ako doma

Priestory našej kancelárie sú navrhnuté veľmi flexibilne. Nachádzajú sa tu rôzne zákutia a stoly, kam si môžete vziať laptop a nerušene pracovať, ak potrebujete viac súkromia. Pracujeme v platforme Cloud a v celej kancelárii je wifi pripojenie. V oddychovej časti sa môžete porozprávať s kolegami alebo si jednoducho odpočinúť. Zároveň si tu môžete prečítať knihu alebo zahrať nejakú hru, až ste prišli do práce veľmi skoro alebo pracujete nadčas.

Informácie pre uchádzača:

Koho hľadáme:

Organizovaného, motivovaného a energického zamestnanca, ktorý:
- dokáže pracovať samostatne ale aj ako súčasť tímu;
- má zmysel pre detail;
- má analytické a logické myslenie a investigatívne schopnosti;
- má silné komunikačne schopnosti;
- rýchlo sa učí.

Všeobecne požadované znalosti:

Základne počítačové zručnosti :)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vhodné pre osoby so ZP:
    Áno