Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Ponúkaný plat (základná mzda):1650 EURZobraziť viac
Finálna mzda bude závisieť od skúseností kandidáta. -
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:dohodou (ASAP)
Informácie o pracovnom mieste
Svet skutočnej gastronómie je spojením odbornosti, umenia a emócie. Presne tak, ako náš nový koncept Werk.
Do nášho tímu hľadáme čašníkov, barmanov a kuchárov, ktorí majú chuť pracovať a posúvať slovenskú gastronómiu do nových rozmerov.
Ponúkame ti istotu trvalého pracovného pomeru, profesionálne vzdelanie v rámci našej vlastnej Medusa Academy a pokiaľ budeš naozaj chcieť a pracovať na svojom rozvoji, aj možnosť neobmedzeného kariérneho rastu, vrátane najvyšších manažérskych či odborných pozícií. Werk otvárame už túto jeseň v ikonickej budove Jurkovičovej teplárne v SkyParku.
Tvojou náplňou práce bude:
- pripravovanie jedál podľa noriem našej ponuky
- dbanie na kvalitu, aby bolo práve tvoje jedlo to najlepšie, čo môže zákazník dostať
- udržiavanie poriadku, čistoty, hygieny
- dohliadanie na skladové zásoby, suroviny
- dodržiavanie štandardov a pravidiel spoločnosti Medusa
Benefity a ďalšie výhody:
- zázemie v stabilnej gastronomickej spoločnosti- aj počas pandémie máš u nás plnú podporu a istotu príjmu vyplývajúcu z práce na trvalý pracovný pomer #podnaistotu do Medusa
- zaučenie od našich skvelých šéfkuchárov, ktorí majú niekoľko ročnú prax v gastronómii
- školenia, možnosť profesionálneho a finančného rastu
- možnosť získania nových skúseností
- rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody ako napríklad 30% zľavová karta v rámci našich prevádzok, či karta Multisport
- zabezpečenie ubytovania so zaujímavým peňažným príspevkom, možné vyplatenie aj pri výbere vlastného ubytovania
- ďalšie príspevky na ubytovanie podľa dohody
Informácie pre uchádzača:
Ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem.
Všeobecne požadované znalosti:
- skúsenosť na pozícii kuchára po dobu min. 2 rokov
- zodpovednosť, pracovitosť
- komunikatívne a príjemné vystupovanie
- znalosť receptov
- sledovanie súčasných trendov v rámci kuchyne
- dobré organizačné schopnosti a vysoké pracovné nasadenie
- schopnosť zvládania stresových situácií
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:základné vzdelanie
-
Jazykové znalosti:Slovenský jazyk