Obrábač kovov - Dubnica nad Váhom (TPP aj živnosť)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Kandidátov na CNC: - obrábanie súčiastok, odliatkov, foriem, zvarencov a ich upínanie, - frézovanie/vŕtanie/sústruženie súčiastok rozličných tvarov na zariadení s CNC riadením, - úprava CNC programov (program Siemens alebo Haidenhain - zložité programy pripravuje programátor, jednoduchšie sa píšu priamo pri stroji), - pracuje sa na 3-zmeny Kandidáti na frézu, horizontku alebo sústruh: - práca na portálovej fréze, - práca na klasickej horizontke WD160, - práca na klasickom sústruhu. - pracuje sa na 2-zmeny + viazanie a manipulácia s bremenami pomocou mostového žeriavu. ............................................................................................................................... Kandidátovi vieme poskytnúť adaptačný plán na zaškolenie.

Benefity a ďalšie výhody:

- nástupný bonus 500 EUR - možnosť kariérneho rozvoja - motivujúce platové ohodnotenie - letná aj zimná odmena - príspevok na dochádzanie/ubytovanie - finančné odmeny pri príležitosti pracovných jubileí - adaptačné programy - finančné príspevky na rekreáciu - firemné a športové podujatia, zájazdy...

Všeobecne požadované znalosti:

- spôsobilosť na prácu (s praxou na príslušnom type stroja), - znalosť čítania technickej dokumentácie, - možnosť pracovať na zmeny.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity