Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Junior špecialista pre web a online

Penta Hospitals SK, a. s.

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Košice
Košice


Pozícia / odvetvie

Marketingový špecialista

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

Pridaj sa k nám – do nášho dynamického tímu na pozíciu Junior špecialista pre web a online, kde sa budeš venovať predovšetkým administrácii firemného webu, jeho zlepšovaniu  ako aj ďalším úlohám v oblasti on-line marketingu. Očakávame že si kreatívny s pro-klientskym prístupom, no zároveň veľmi precízny a spoľahlivý. Medzi Tvoje hlavné kompetencie bude patriť: * administrácia webu na dennej báze (technická a obsahová stránka) * udržiavanie a aktualizovanie webu po obsahovej stránke * spravovanie a aktualizácia firemného intranetu * oprava vzniknutých chýb * testovanie a optimalizovanie web stránok s cieľom zefektívniť ich použiteľnosť * komunikácia s nemocnicami a poliklinikami siete ProCare a Svet zdravia * spolupracovanie s autormi textov, grafikmi, programátormi a web dizajnérmi * vyhodnocovanie návštevnosti webových stránok * sledovanie nových trendov, vyhľadávanie nových príležitostí Očakávame  tieto zručnosti a znalosti: * znalosť CMS systému Wordpress * znalosti a praktické skúsenosti s Google Analytics, Google Tag Manager a Data Studio * znalosti a skúsenosti s Hotjar, Google Ads, Google Search Console  - veľkou výhodou * dobré komunikačné schopnosti slovom aj písmom (vrátane slovenskej gramatiky) * skúsenosti s úpravou fotografií a základných grafických prác veľkou výhodou * aktuálny prehľad v oblasti internetových inovácií v sales, web a online marketingu   Miesto výkonu práce sú Košice alebo Bratislava - podľa preferencií vybraného kandidáta.

Ponúkaný plat

1100 EUR

Benefity a ďalšie výhody

Možnosť rozvíjať svoju kariéru v zázemí silnej súkromnej spoločnosti, ktorá je súčasťou medzinárodnej siete zdravotníckych zariadení v strednej Európe.  
- Stabilné zamestnanie
- Príjemné pracovné prostredie
- Zdravotná starostlivosť aj pre rodinných príslušníkov
- Odborné školenia
- Možnosť profesionálneho rastu
- Zamestnanecké aktivity


Termín nástupu do práce

dohodou

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Informácie pre uchádzača

V prípade, že máte záujem o túto pozíciu, vyplňte prosím formulár a pripojte svoj životopis. Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem. Po starostlivom posúdení životopisov budeme telefonicky kontaktovať iba uchádzačov postupujúcich do ďalšieho kola.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

vysokoškolské II. stupňa

Jazykové znalosti

Anglický jazyk (mierne pokročilý - B1)

Všeobecne požadované znalosti

Empatická komunikácia Flexibilita Out-of-the-box thninking - Inovatívne myslenie (kreativita) Prezentačné schopnosti Tímovosť Zodpovednosť príjemný hlas a vystupovanie schopnosť pochopiť a promptne riešiť požiadavky klienta

Vhodné pre absolventov

Áno

Vhodné pre absolventov

Áno