Manipulačné práce v sklade a presun materiálu do výroby na 3 zmeny s možnosťou dopravy

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Manipulačné práce v sklade. Presun materiálu do výrobnej haly tak aby bol zabezpečený plynulý chod produkcie. Naskladňovanie a vyskladňovanie materiálu podľa platných predpisov a postupov. Zabezpečuje dostatočnú zásobu tovaru vo výrobe Podieľanie sa na inventúrach. Práca so skenerom.

Benefity a ďalšie výhody:

- výkonnostný bonus do výšky 10% (osobné ohodnotenie do výšky 83€) - zabezpečené bezplatné stravovanie priamo v závode + stravné lístky za víkendy, sviatky a nočné zmeny Zabezpečená doprava zo smeru Trenčín a Piešťany: - zo smeru Trenčín (Trenčín - Chocholná-Velčice - Adamovské Kochanovce - Melčice-Lieskové - Ivanovce - Trenčianske Bohuslavice), - zo smeru Vrbové/Piešťany (Vrbové-nám. - Piešťany - Horná Streda - Brunovce - Potvorice - Považany).

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu o zaradenie do výberového konania pošlite Váš životopis alebo nás kontaktujte na tel. č. +421 907 901 714 Vopred ďakujeme za prejavený záujem.

Všeobecne požadované znalosti:

Čistý register trestov. Ochota pracovať na 3 zmeny. Pracuje sa v stoji a v pohybe. Dobrý zdravotný stav. PRÁCA VHODNEJŠIA PRE MUŽOV.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno