Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Lekár (špecialista) v odbore funkčná diagnostika - Nemocnica Žiar nad Hronom

Penta Hospitals SK, a. s.

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Žiar nad Hronom
Žiar nad Hronom


Pozícia / odvetvie

Lekár

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

◦ poskytovanie zdravotnej starostlivosti v rozsahu získanej odbornej kvalifikácie ◦ samostatné vykonávanie špecializovanej, preventívnej, diagnostickej a liečebnej činnosti ◦ zabezpečovanie komplexnej a konziliárnej zdravotnej starostlivosti, v súlade s koncepciou odboru a vykonávanie odbornej špecializovanej diagnostickej a preventívno-liečebnej činnosti v danom odbore.

Ponúkaný plat

2511 EUR

Benefity a ďalšie výhody

- Poskytujeme celoročnú zdravotnú starostlivosť v sieti ProCare pre Vás aj Vašich blízkych bez dlhých čakacích dôb. Letnú detskú krajinu plnú dobrodružstiev, darčeky pri príležitosti MDD, Mikuláša.. a mnoho ďalšieho. - Výrazné zľavy na divadelné predstavenia, na ročné predplatné všetkých titulov vydavateľstva News and Media Holding. - Podporujeme zdravý životný štýl- prispievame na multisport karty pre Vás a Vašich blízkych, organizujeme Mesiac zdravia, hradíme účasť na medzinárodných maratónoch, x body treningy a mnoho iného. - S vernostnou kartou Dr. Max, môžete nakupovať lieky za zvýhodnené ceny. - Každý rok odmeňujeme všetky sestry, lekárov, ozp pozície a taktiež každoročne vyhlasujeme víťazov Ligy výnimočných. - Poskytujeme granty pre lekárske aj nelekárske odbory, soft-skills workshopy a mnoho iného. - Aktívne pristupujeme k študentom medicíny a ošetrovateľstva- organizujeme Letný Camp, vyhlasujeme Medika roka, Florence roka, zriaďujeme Virtuálne Anatomické Učebne a mnoho ďalšieho.

Termín nástupu do práce

dohodou

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Informácie pre uchádzača

Výška mzdy bude bližšie upresnená na osobnom pohovore v závislosti od profilu kandidáta. Typ a výšku úväzku prispôsobíme Vašim potrebám. Ak Vás naša ponuka zaujala a spĺňate uvedené kvalifikačné predpoklady, prosím zašlite nám Váš štrukturovaný životopis. Pokiaľ preferujete prácu na inom oddelení alebo len potrebujete bližšie informácie o inzerovanej pozícii, neváhajte nám zaslať Váš životopis, budeme Vás kontaktovať a radi zodpovieme na Vaše otázky. Ďakujeme Vám za prejavený záujem a dôveru.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

vysokoškolské II. stupňa

Všeobecne požadované znalosti

Analytické schopnosti Bezúhonnosť Empatická komunikácia Flexibilita Organizačné schopnosti a schopnosť plánovať Out-of-the-box thninking - Inovatívne myslenie (kreativita) Prezentačné schopnosti Riadenie a motivácia ľudí Schopnosť rozhodovať (riešiť krízové situácie) Strategické myslenie Tímovosť Zodpovednosť

Vhodné pre absolventov

Nie

Vhodné pre absolventov

Nie