Technik pre telekomunikácie, siete a kamery, technik technikov

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Pracovná pozícia zameraná na montáže a servis internetových pripojení, počítačových sietí a kamerových systémov... Príde ti popis trochu uletený? Všetko sa dá povedať vážne, rovnako sa však dá všetko povedať so zdravou dávkou humoru. To však žiadnym spôsobom neznižuje to, čo robíme ani to, koho hľadáme. Kvalita a serióznosť u zákazníka je pre nás prvoradá.
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1200 EUR
    Férové ohodnotenie je pre nás samozrejmosťou. Okrem mzdy pre to, každý, na koho sa svojou prítomnosťou vieme spoľahnúť a v práci naozaj je, dostáva okrem základnej mzdy aj dochádzkový bonus.
    Okrem spomenutého dochádzkového bonusu, ktorého plná výška je 50€, získa nastupujúci uchádzač nástupný bonus v celkovej výške 150€.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

- Náplň práce - komplexná
- Právomoci - podľa potreby
- Zodpovednosti - vysoké
- Pracovné tempo - šialené

Budeš robiť všetko, čo súvisí hoc aj okrajovo s internetovými prípojkami, bezdrôtovou sieťou (zákazníci aj prístupové body), optikou, kamerami, počítačovými sieťami. Nebudeš sa nudiť a vysedávať na firme, to vie každý. Hráme inú ligu, takže Ty budeš každý deň v pohybe, budeš na našich prístupových bodoch, budeš na strechách, budeš pri ťahaní optiky, budeš pri budovaní serverovní. Budeš v prvej línii. V lete sa budeš grilovať, v zime z teba bude Eskimák. Nebudeš len "montovať", budeš v noci vstávať k prípadným poruchám počas tvojej pohotovosti (koľko ich bude záleží aj na tebe a tom, ako si spravíš svoju prácu), ráno ťa ale budeme každý pracovný deň čakať s úsmevom a pohodou Angličana na sekundu presne v práci.

Budeš to práve ty, kto bude mať tú silu niekomu pomôcť byť večer šťastný pri svojom Facebooku alebo pozeraní YouTube bez sekania a výpadkov, ak spravíš dobrú internetovú prípojku, navrhneš zlepšenie prístupového bodu. Budeš to práve ty, kto si za odmenu svoje dobré nápady bude môcť zrealizovať. Budeš to práve ty, na koho bude zákazník obracať svoju pozornosť a určite ťa počastuje adekvátnym komentárom ak si s kamoškou večer po fľaši šampanského nepozrú svoj inšpiratívny film pred tým ako budú chcieť ísť "spať". Budeš to ale rovnako práve ty, koho ten istý zákazník pochváli, keď mu namontuješ pekne a funkčne jeho kamery na to, aby si pozrel ako mu chodí sused trhať na záhradu jeho čerešne. Že je to všetko? Vôbec,... tam ešte len začíname, pre to, že potom príde zákazník, ktorý bude chcieť zrealizovať svoj projekt počítačovej siete, nad ktorým sedí s projektantom už rok a spomenie si, že to potrebuje stihnúť najlepšie do konca týždňa. Ty však budeš pán a ukážeš mu, že dva dni ti s tímom, ktorý s tebou príde v pohode stačia.

Tvoja práca bude extrémne dôležitá pre to, že práve Ty rozhodneš o tom, či bude zákazník spokojný s tým, čo u neho zrealizujeme. Ty budeš ten, kto zákazníkovi ukáže, či sme skutočne tí profíci, ktorých chcel najať.

Benefity a ďalšie výhody:

Ten, kto tvrdo pracuje musí dokázať aj poriadne relaxovať. Momentálne nám to trochu kazí korona ale večierky, hokej a veľa iných zmysluplnejších alebo šialenejších aktivít nám rozhodne nie sú cudzie. Na to, aby si sa dostal do práce dostaneš auto, na to aby sme ťa mohli otravovať aj mimo prácu dostaneš služobný telefón. Keď si autom "potajme" vybehneš na dovolenku alebo nákup, nikto to nebude riešiť, ak za víkend nepribudne nájazd odpovedajúci ceste okolo sveta, výmenou za tvoju tímovosť. Keď budeš potrebovať kúpiť počítač alebo kus Marsu, ktorý zrovna niektorý náš dodávateľ predáva, dostaneš to za super cenu a ako bonus k tomu dostaneš grátis internet aby si si mohol večer pozrieť film, ktorý ťa aj tak nebude baviť.

Ak budeš fakt dobrý, dokonca ťa odmeníme ešte viac, ako by sa ti páčilo, povýšime ťa a ako bonus k tomu dostaneš ešte viac povinností a zodpovednosti. Vraj sa to volá kariérny rast.

Informácie pre uchádzača:

Nebudeme ti sľubovať lážo - plážo tempo, prehnane vysoké ohodnotenie ani nereálne benefity. Zasypeme ťa prácou a keď ti náhodou ostane voľný čas, ešte pridáme. Doba je rýchla a my chceme rásť. Sme na trhu od roku 2000, za tú dobu sme si prešli dlhú cestu. Sme stabilná firma, ktorá je udomácnená na slovenskom trhu. Sme taká všehochuť a máme tu ako 50tnikov, tak skoro školákov. Sme však skvelý kolektív, ktorý to už niekam dotiahol. Teraz je čas posunúť sa ešte ďalej. Ideme ďalej každým dňom, každým dňom sa zdokonaľujeme a zlepšujeme a tak ako sa zlepšuje celý tím, tak sa budeš musieť zlepšovať aj ty, pre to že to, čo vieš dnes už zajtra stačiť nebude. Ak chceš pohodu, kľud, bezstarostný život, ani nepíš, pre to že aj tak do pár dní ujdeš. Zákazníci a trh sú nároční a tieto nároky nechceme splniť, chceme ich predbehnúť. Chceme stále rásť, chceme zvládať nové, stále náročnejšie výzvy a chceme nájsť niekoho, kto to chce zvládnuť s nami. Teba?.., toho jedného ďalšieho kľúčového človeka, ktorý sa ničoho nezľakne, nezdupká a problémy si dá na raňajky ako rozcvičku. Toho, ktorý bude chcieť rásť s nami a kto nám bude ďalej pomáhať rásť. Chceme pokračovať v budovaní toho, čo sme už dokázali a chceme ukázať všetkým, kto sme. Nedá sa nepoznáme a neviem u nás neexistuje. Máš pocit, že napriek všetkému si to práve ty? Tak sa ozvi, stretneme sa, podebatujeme a uvidíme.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

Administrácia LAN/WAN