Metrológ_práca so zabezpečenou dopravou_Považská Bystrica

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

- kontrola požadovaných charakteristík vyrábaných alebo nakupovaných dielov podľa požiadaviek príslušnej internej dokumentácie a predpisov -komunikácia s internými zákazníkmi - pomoc pri interpretácií výsledkov vykonanej kontroly - meranie súčiastok na CMM, kalibrácia komunálnych meradiel a iné meracie úkony - práca je v 3-zmennom pracovnom režime

Benefity a ďalšie výhody:

- MOŽNÁ DOHODA NA MZDOVÝCH PODMIENKACH, ZÁVISÍ OD PRAC. SKÚSENOSTÍ A KVALIFIKÁCIE - 2 dni dovolenky navyše a dni voľna pri rôznych príležitostiach, - pracovný čas 7,5 hod., - jedáleň priamo v priestoroch spoločnosti, - odmena pri životných a pracovných jubileách, - ročná odmena, - práca v renomovanej medzinárodnej spoločnosti, .... a iný zaujímavý sociálny program. Pre zamestnancov je zabezpečená doprava firemným autobusom z Novej Dubnice, Dubnice nad Váhom a Ilavy + firemný autobus v rámci PB priamo do práce.. Bližšie informácie budú poskytnuté na osobnom pohovore.

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu zašlite svoj životopis. Ďakujeme.

Všeobecne požadované znalosti:

-SŠ/VŠ technického zamerania -znalosť a čítanie výkresovej dokumentácie na pokročilej úrovni -práca s počítačom na pokročilej úrovni - potrebná prax v oblasti merania na 3D strojoch (CMM)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou