Operátor lisu na 4 zmeny _ NMnV

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Ľ. Podjavorinskej 16, Nové Mesto nad Váhom
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    850 EUR
    850 € brutto/mesiac + 13.-14. plat + bonusy a príplatky
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Zaujímavá práca v medzinárodnej spoločnosti, vhodná pre ženy aj mužov. Odoberanie hotových vylisovaných komponentov, vizuálna kontrola a ich následné balenie. Práca v 4-zmennej prevádzke (12-hodinové zmeny): - ranná zmena od 6:00 do 18:00, - nočná zmena od 18:00 do 6:00. Doprava zabezpečená firemným autobusom na zmeny počas pracovných dní: - zo smeru Trenčín (Trenčín - Chocholná-Velčice - Adamovské Kochanovce - Melčice-Lieskové - Ivanovce - Trenčianske Bohuslavice), - zo smeru Vrbové, Piešťany (Vrbové - Piešťany (Banka) - Horná Streda - Brunovce - Potvorice - Považany).

Benefity a ďalšie výhody:

- zabezpečené vstupné zaškolenie, - čisté pracovné prostredie, - zabezpečená doprava zo smeru TN a PN v pracovné dni, - motivačný systém odmeňovania, - nárok na 13-ty a 14-ty plat, - variabilná zložka mzdy 65€, - zabezpečená strava v priestoroch firmy - odmena vo výške až 200€ za odporučenie nového zamestnanca, -možnosť ubytovania (podmienkou je vzdialenosť od miesta trvalého bydliska min. 200 km k sídlu zamestnávateľa) - možnosť získať príspevok na ubytovanie vo výške 150 € (podmienkou je vzdialenosť od miesta trvalého bydliska min. 200 km k sídlu zamestnávateľa) - firemné akcie pre zamestnancov (vianočný večierok, deň otvorených dverí, deň zdravia) - bohatý sociálny program (vianočné poukážky, mikulášske balíčky, poukážky do lekárni a pod.)

Informácie pre uchádzača:

V prípade Vášho záujmu o zaradenie do výberového konania pošlite Váš životopis prípadne nás kontaktujte v pracovné dni medzi 9:00 a 16:00 na 0907 901 714. Vopred ďakujeme za prejavený záujem.

Všeobecne požadované znalosti:

12-hdinové zmeny Práca v stoji Manuálna zručnosť Dobrý zrak Dodržiavanie pracovných postupov a technologickej disciplíny. Vek: 18+ Zodpovednosť za kvalitu výroby. Prísne dodržiavanie kontrolných inštrukcií

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno