Miesto práce: Slovensko
Banskobystrický kraj
okres Banská Štiavnica
Banská Štiavnica
Andreja Trúchleho Sytnianskeho 4
96901

Okres Banská Štiavnica
Pozícia / odvetvie: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo; Kuchár
Ponúkaný plat (základná mzda): Zamestnávateľ neuviedol
Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Informácie pre uchádzača:


Základná zložka mzdy (v hrubom):
V zmysle zákona č. 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 388/2018 Z.z., ktorým sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.

Dátum nástupu:
ihneď

Dátum pridania ponuky:
3. 6. 2021

Dátum poslednej aktualizácie:
30. 7. 2021

Pracovný a mimopracovný pomer:

pracovný pomer na určitú dobu
počet mesiacov: 12

Pracovná oblasť:

Gastronómia

Náplň (druh) práce
• plná zodpovednosť za chod kuchyne,
• vytváranie jedálnych lístkov,
• príprava jedál v kuchyni na SZŠ,
• príprava rôzneho sortimentu do bufetu,
• príprava denného menu pre zamestnancov,
• obsluhovanie konvektomatu a ostatných kuchynských zariadení,
• výroba technologicky náročných jedál
• spolupracuje pri výrobe jedál a nápojov pre stravníkov podľa materiálno-spotrebných noriem pre školské stravovanie,
• podieľa sa na dodržiavaní denného stravovacieho a pitného režimu, expedícii hotových jedál a nápojov,
• pri výdaji jedál denne sleduje dodržiavanie výťažnosti hotového jedla podľa vekovej skupiny stravníkov, zodpovedá za hmotnosť porcie a estetickú úpravu vydaných jedál stravníkom,
• zabezpečuje drobný nákup potravín,
• pri príprave a výdaji jedál a nápojov dodržiava zásady správnej výrobnej praxe systému HCCP,
• zodpovedá za dodržiavanie hygienických predpisov v zmysle správnej výrobnej praxe systému HCCP a sanitačného programu,
• pri výrobe jedál dodržiava MSN a pokyny platné pre školské stravovanie,
• organizovanie práce podriadených kuchárov a pomocných síl v kuchyni,

Pracovné podmienky
Pracovný čas:
od 6:00
do 14:00

Práca na zmeny:
jednozmenný pracovný režim

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Požiadavky na zamestnanca

Vhodné pre absolventov: Nie
Vodičský preukaz: B

Všeobecne požadované znalosti:

Požadované vzdelanie

Úplné stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár


Dĺžka praxe

aspoň 5 rokov


Zručnosti, schopnosti
Vodičské oprávnenie:
  • Skupina B

Všeobecné spôsobilosti:
  • manuálna zručnosť
  • samostatnosť
  • tímová práca

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Súkromná základná škola Guliver, Andreja Trúchleho Sytnianskeho 2867/4, Banská Štiavnica
Andreja Trúchleho Sytnianskeho 4
96901 Banská Štiavnica
Slovensko
Tel: +421903706583