RECEPČNÁ luxusného hotela

02.06.2021 EG INVEST s.r.o.
Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: GRAND HOTEL SERGIJO, luxusný butikový klubový hotel,
Odborárska 7, Piešťany - Banka

Slovenská republika; Nitriansky kraj, Trenčiansky kraj, Trnavský kraj, Žilinský kraj; Hlohovec, Nitra, Nové Mesto nad Váhom, Piešťany, Trenčín
Pozícia / odvetvie: Administratívny pracovník, Front desk manažér, Manažér obchodného oddelenia hotela, penziónu, Marketingový pracovník, Obchodník, predajca, Prevádzkar, Recepčná
Ponúkaný plat (základná mzda): 900 - 1000 EUR
Motivačné ohodnotenie, fixný plat od 850 EUR podľa praxe + % z predaných služieb + tringelty -Pracuje sa 15 dni v mesiaci./12 hodinove smeny, 3x denne zamestnanecká strava,moznost ubytovania dohodou.
Termín nástupu do práce: od 30.6.2021
Druh pracovného pomeru: plný úväzok, živnosť
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste:

Práca recepčnej v Grand hoteli v Piešťanoch - Banke. Ubytovanie hostí, odubytovanie hostí, príprava účtov v rezervačnom programe. Vybavovanie rezervácií, práca s online internetovými rezervačnými programami - zaučíme.
Požadujeme záujemcu s pozitívnym prístupom k ľuďom, výbornými komunikačnými schopnosťami a príjemným vystupovaním!

Benefity a ďalšie výhody:

Celoročná práca v kúpeľnom meste, benefity, príspevok na rekreáciu, motivačné ohodnotenie, celodenná strava.

Informácie pre uchádzača:

Životopis s prehľadom vzdelania a praxe mi zasielajte kliknutím na email
alebo ma kontaktujte na mobil:
0903 312 651

Následne Vás budem kontaktovať s termínom pohovoru.

Pracuje sa 2 dni, zmeny, potom celé 2 dni voľna. Potrebné dobré dochádzanie do časti Banka smerom na Ratnovskú zátoku - vodnolyžiarsky areál. Sme v časti Slňava II pri bazéne Vlnka.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie: stredoškolské s maturitou
Jazykové znalosti: Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
Vhodné pre absolventov: Áno

Všeobecne požadované znalosti:

Prax v gastronómii, hoteloch alebo administratíve, VŠ alebo SŠ vzdelanie, komunikatívnosť, rýchlosť, príjemné vystupovanie. Vítaná aj prax alebo brigáda v obsluhe, na hoteloch, reštauráciach - kde ste mali prax v práci s ľuďmi.