Skladník s VZV na 3 zmeny v NMnV s dopravou

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Zaskladnenie tovaru: ukladá tovar podľa určenia, aktualizuje údaje v systéme pomocou skenera Vykladá a nakladá autá v sklade obalov, dopĺňa obaly na hotovú výrobu na výrobné linky, zberá prázdne obaly z výroby a skladu, triedi ich podľa druhu, balí a páskuje ich. Podieľa sa na inventúrach. Používa na svoju prácu VZV

Benefity a ďalšie výhody:

- mesačný bonus 83€, - zabezpečené bezplatné stravovanie priamo v závode + stravné lístky za víkendy, sviatky a nočné zmeny (všetko bez zrážky). Zabezpečená doprava zo smeru Trenčín a Piešťany: - zo smeru Trenčín (Trenčín - Chocholná-Velčice - Adamovské Kochanovce - Melčice-Lieskové - Ivanovce - Trenčianske Bohuslavice), - zo smeru Vrbové/Piešťany (Vrbové-nám. - Piešťany - Horná Streda - Brunovce - Potvorice - Považany).

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu o zaradenie do výberového konania pošlite Váš životopis alebo nás kontaktujte na tel. č. 0907 901 714. Vopred ďakujeme za prejavený záujem.

Všeobecne požadované znalosti:

Čistý register trestov podmienkou Skúsenosť s prácou s VZV (ideálne platné oprávnenie), Práca na 3 zmeny Spoľahlivosť a zodpovedný prístup k práci.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno