Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Primár / lekár(špecialista) oddelenia gynekológie- Nemocnica Žiar nad Hronom

Penta Hospitals SK, a. s.

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Žiar nad Hronom
Žiar nad Hronom


Pozícia / odvetvie

Lekár

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

- Pracuje na pracovisku ako odborný garant a samostatný lekár so špecializáciou. Zodpovedá za kvalitu a profesionálne poskytovania zdravotnej starostlivosti v rámci oddelenia, - aktívne sa zapája do úloh činností v rámci kompetenčného tímu siete nemocníc a implementuje schválené procesy vo svojej odbornosti v rámci nemocnice, - odborne, metodicky a organizačne riadi diagnostiku a liečbu pacientov, - poskytuje a zabezpečuje zdravotnícke výkony a postupy uskutočnené u pacientov na zistenie správnej diagnózy a vykonanie lege artis terapeutických, preventívnych a iných potrebných zásahov a opatrení, ako aj konziliárnych vyšetrení - poveruje lekárskymi odbornými úlohami členov tímu, kontinuálne monitoruje a vyhodnocuje ich pracovné výkony, - podieľa sa vytváraní priaznivých podmienok  pre tímovú spoluprácu v kolektívne.

Ponúkaný plat

2511 EUR

Benefity a ďalšie výhody

Hľadáme proklientsky orientovaného silného lídra, ktorého práca nie je povinnosťou, ale životnou náplňou, lídra, ktorý povedie náš tím odborníkov. V rámci liečebno-preventívnej starostlivosti a pôrodnej asistencie poskytujeme starostlivosť tehotným ženám, rodičkám a novorodencom. Vedieme nielen spontánne, ale aj programované pôrody. Zabezpečujeme predpôrodnú starostlivosť od 36. týždňa gravidity. Pôrodná sála je zabezpečená kompletným materiálno-technickým vybavením na špičkovej úrovni. Našim krédom je proklientský prístup- preto sa snažíme rodičkám poskytnúť všetky možnosti na zmiernenie bolestí cez využívanie relaxačnej hudby až po hydromasáže na zmiernenie bolestí. Oddelenie gynekológie je zamerané na minimálne invazívnu terapiu prostredníctvom endoskopických techník. Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie podporuje súčasné trendy gynekologickej chirurgie, poskytuje nepretržitú diagnostickú a liečebnú starostlivosť novorodencom. Okrem iného ponúkame:  
- príjemný profesionálny kolektív
- skvelé možnosti profesionálneho uplatnenia
- možnosť osobného rastu a ďalšieho vzdelávania
- benefity pre zdravie, voľný čas, kultúru, rodinu a deti


Termín nástupu do práce

dohodou

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Informácie pre uchádzača

Výška mzdy bude bližšie upresnená na osobnom pohovore v závislosti od profilu kandidáta. Ďakujeme Vám za prejavený záujem a dôveru.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

vysokoškolské II. stupňa

Všeobecne požadované znalosti

Analytické schopnosti Empatická komunikácia Organizačné schopnosti a schopnosť plánovať Out-of-the-box thninking - Inovatívne myslenie (kreativita) Riadenie a motivácia ľudí Schopnosť rozhodovať (riešiť krízové situácie) Tímovosť Zodpovednosť

Vhodné pre absolventov

Nie

Vhodné pre absolventov

Nie